Ο Τουσέλ είπε ότι έκανε λάθος που έφερε τον Χάντσον Οντόι.

Ο Jamie Carragher είναι ο τελευταίος που επικρίνει τον Thomas Tuchel αφού υποκλήρωσε τον Callum Hudson-Odoi μόλις 30 λεπτά μετά την προσέλκυση του.

Τσέλσι διευθυντής Thomas Tucel έκανε λάθος να φέρει Callum Hudson-Odoi μακριά μόλις 30 λεπτά μετά την υποταγή του εναντίον Σαουθάμπτον, λέει ο Jamie Carragher.

Ο 20χρονος έμεινε ζαλισμένος μετά την απογείωση του στο 76ο λεπτό της κλήρωσης 1-1 της Τσέλσι με τους Αγίους μετά την εισαγωγή του στο ημίχρονο.

Ο Tucel ανέφερε τη στάση του νεαρού ως αιτία της πρόωρης και ενοχλητικής παράλειψής του. Ωστόσο, ο Carragher αμφισβήτησε την απόφαση της Γερμανίας και απέδειξε ότι ο Άγγλος εξπέρ ήταν ένας από τους πιο ζωντανούς επιτιθέμενους τους.

Το αφεντικό της Τσέλσι υπερασπίστηκε την απόφασή του να απογειώσει το νεαρό, αλλά έχει δει πολλές επικρίσεις από πολλές πλευρές.

Jamie Carragher είναι ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι ήταν μια λάθος κλήση ακόμα και από μια τακτική άποψη.

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας Football, όπως αναφέρθηκε από τον The Sun, ο Carragher είπε ότι δεν μπορούσε να δει μεγάλο πρόβλημα με αυτό που έκανε ο Hudson-Odoi:

«Ένας διευθυντής πληρώνεται για να παίρνει αποφάσεις και να παίρνει αποτελέσματα. Αν ο Τουσέλ ένιωσε ότι κάνοντας αυτή την αλλαγή τους έδινε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το παιχνίδι και να βοηθήσουν την Τσέλσι να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό».

«[Hudson-Odoi] έχασε την μπάλα επτά φορές στο παιχνίδι και είχε 18, έτσι ώστε να μπορεί να ήταν ένα πρόβλημα για τον διευθυντή. Αλλά τις δύο φορές που το έχασε άσχημα, έτρεχε να κυνηγήσει τον χορό».

«Όταν ο διευθυντής λέει ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τις αντιπιέσεις του… δεν βλέπω και πολλά προβλήματα.»

«Ο Τίμο Βέρνερ ήταν ο μόνος παίκτης που έκανε περισσότερα σπριντ από τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι εκείνη την περίοδο.»

«Το πρόβλημά μου με τον διευθυντή είναι να μην τον φέρνω μακριά και όχι αυτό που είπε μετά το παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν ήταν σωστό να τον φέρει μακριά.»

«Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί τον έφερε μακριά. Αλλά μερικές φορές ένας διευθυντής βλέπει ένα πράγμα και θέλει να κάνει μια αλλαγή. Νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρό να τον φέρει μακριά.»

«Αλλά θα στείλει ένα μήνυμα στον Callum Hudson-Odoi και θα στείλει ένα μήνυμα σε όποιον βγει από τον πάγκο ως υποβρύχιο ότι πρέπει να επηρεάσει το παιχνίδι. Και ποτέ δεν επηρέασε αρκετά το παιχνίδι.»