«Ο τζόκερ της λέσχης μας» — πρώην ήρωας της Άρσεναλ εκρήξεις Τζάκα

Η διεθνής Ελβετία βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών αντιπαραθέσεων κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στα Εμιράτα.

Ο πρώην ήρωας της Arsenal Charlie Nicholas ξεκίνησε μια καυστική επίθεση στον Granit Xhaka λέγοντας ότι ο παίκτης «είναι ο τζόκερ του συλλόγου μας».

Ο Xhaka απομακρύνθηκε κατά τη διάρκεια της 5-0 ήττας της Άρσεναλ εναντίον του Μάντσεστερ Σίτι για μια επικίνδυνη πρόκληση στον Ζοάο Τσέλο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν στο προσκήνιο για λάθος λόγο. Ο μέσος, ο οποίος έχει χάσει συνολικά 13 αγώνες για τους Gunners μέχρι στιγμής λόγω αναστολής, απογυμνώθηκε από την αρχηγία του το 2019 μετά από σύγκρουση με τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο 28χρονος συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με μια κίνηση προς τους Ρομά όλο το καλοκαίρι και είχε ακόμη και φαινόταν προορισμένος να ενταχθεί στην πλευρά Serie A σε κάποιο σημείο, αλλά η κίνηση δεν υλοποιήθηκε ποτέ και τελικά ανανεώθηκε με την πλευρά του Λονδίνου.

«Έκανε αυτό που έκανε πάντα. Έπαιξε το χαρτί του Τζόκερ. Είναι ο τζόκερ του συλλόγου μας», δήλωσε ο Νίκολας, μιλώντας στο podcast Wher’s Jeff.

«Πώς μπορεί να χειραγωγήσει τον Ρόμα για να πληρώσει 17 εκατομμύρια λίρες… εγώ προσωπικά θα τον είχα αφήσει εκεί… και μετά υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο.

«Όταν κοιτάς τον επονομαζόμενο καπετάνιο στην Xhaka, αυτό είναι ένα cop-out. Ήταν ένα απόλυτο καμουφλάζ [η κόκκινη κάρτα] και απλά συνοψίζει τα πάντα σχετικά με την ποδοσφαιρική ομάδα.

«Όσο κι αν θέλω να υποστηρίξω τον Mikel Arteta, το βρίσκω όλο και πιο δύσκολο να δικαιολογήσω τις επιλογές του».