Ο Τζορτζίνιο ονομάζει δύο καλύτερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ

Πριν από τις επερχόμενες τελετές απονομής ποδοσφαίρου, ο Jorginho ονόμασε τους δύο καλύτερους παίκτες της Premier League για την τελευταία σεζόν.

Ο Τζορτζίνιο διάλεξε άλλους δύο παίκτες που πιστεύει ότι ήταν οι καλύτεροι στην Πρέμιερ Λιγκ για την τελευταία σεζόν.

Για τη διεθνή Ιταλία, την περασμένη σεζόν έφερε καλή τύχη καθώς κέρδισε το Euro 2020 με το έθνος του, και το Champions League με την Τσέλσι.

Κατά συνέπεια, οι παραστάσεις του κατά την προηγούμενη σεζόν του παρείχαν θέση στην υποψηφιότητα του Ballon d’Or. Επιπλέον, ο Jorginho θα μπορούσε επίσης να κερδίσει ένα από τα βραβεία The Best της FIFA φέτος.

Ενώ μιλούσε με τον Globo, ο 29χρονος κλήθηκε να ψηφίσει έναν παίκτη στα βραβεία The Best. Αυτό είπε: «Είμαι ο πρώτος, δεν χρειάζεσαι καν τους άλλους δύο! Τζορτζίνιο! Είσαι τρελός;!»

Ανεξάρτητα από το χιουμοριστικό αστείο, ο Jorginho συνέχισε για να απαντήσει στην ερώτηση και ονόμασε τους δύο καλύτερους παίκτες από την Premier League για την τελευταία σεζόν.

«Α… ο Καντέ, ίσως «, είπε. Θα είναι μεταξύ του Καντέ και του Ντε Μπρουίν. Είναι δύο παίκτες που είναι εντελώς διαφορετικοί όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Αλλά είναι δύο παίκτες που έχουν δείξει πολλά, και τους θαυμάζω. Όμορφο ποδόσφαιρο.

Η ψηφοφορία για τα βραβεία The Best Football θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου, και τα αποτελέσματα θα είναι έξω τον Ιανουάριο με το Ballon d’Or αναμένεται στις 29 Νοεμβρίου.