Ο Τζορτζίνιο ήταν πεπεισμένος να μπει στο Μαν Σίτι πριν μετακομίσει η Τσέλσι

Ο πρώην Napoli σχεδόν εντάχθηκε στην ομάδα του Pep Guardiola, αλλά άλλαξε γνώμη όταν ήρθε μια ευκαιρία να εργαστεί και πάλι υπό Maurizio Sarri.

Jorginho ήταν «πεπεισμένος να ενταχθούν» Manchester City πριν από τη μετάβαση στην Τσέλσι από τη Νάπολη στο 2018, αποκαλύπτει πράκτορα του παίκτη.

Ο Γιορτζίνιο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Τσέλσι όταν η πλευρά του Λονδίνου έριξε 50 εκατ. λίρες (58,2 εκατ. ευρώ) για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του από τη Νάπολη. Γρήγορα έγινε αναπόσπαστο μέρος της ομάδας, κάνοντας 54 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στο club.

Ο μέσος βγήκε εκτός εύνοιας κατά τη διάρκεια της θητείας του Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά για άλλη μια φορά έγινε εξέχον μέλος της ομάδας μετά το διορισμό του Τόμας Τούσελ.

Ο Jorginho πρόσφατα σήκωσε το τρόπαιο του Champions League, αλλά είχε τα πράγματα πίσω στο 2018 έπαιξε διαφορετικά, θα ήταν στην ομάδα που επέστρεψε με άδεια χέρια από το Πόρτο.

«Ήταν επιλογή της Νάπολι», δήλωσε ο πράκτορας Joao Santos στο Football Italia. «Διαπραγματεύονταν με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά στη συνέχεια άρχισαν συνομιλίες με την Τσέλσι, και εκεί καταλήξαμε.

«Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Μάντσεστερ Σίτι. Το να παίζεις στο Μάντσεστερ Σίτι με την Πεπ Γκουαρντιόλα θα ήταν ικανοποιητικό, αλλά έτσι λειτουργούν οι μεταφορές.

«Μερικές φορές τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Σεβόμαστε την Guardiola, το Μάντσεστερ Σίτι και τον σκηνοθέτη τους Tixi [Begiristain].

«Δεν υπήρχε λόγος να τον πείσουμε. Ο Τζορτζίνιο ήταν πεπεισμένος να ενταχθεί στην πόλη, αλλά στο τέλος, η κατάσταση άλλαξε, έτσι μετακομίσαμε στο Τσέλσι, ένα σπουδαίο κλαμπ.

«Πήγε εκεί με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Ήξερε ότι θα ήταν μια μοναδική εμπειρία σε ένα κορυφαίο κλαμπ».