Ο Τζον Τέρι κάνει μια τολμηρή πρόβλεψη για τον Μέισον Μάουντ

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να μιλάει για άλλα αγγλικά ταλέντα, ο Τζον Τέρι έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη για το μέλλον του Μέισον Μάουντ ως παίκτη της Τσέλσι.

Φαίνεται ότι ο Τζον Τέρι βλέπει λίγο τον εαυτό του στο Μέισον Μάουντ, το προϊόν της Τσέλσι που λάμπει με τους Μπλουζ αυτή τη στιγμή. Η αλλαγή μάνατζερ δεν φαίνεται να επηρεάζει τον νεαρό, καθώς εντυπωσίασε και τον Τόμας Τούσελ. Μέχρι στιγμής, έχει παίξει σχεδόν όλους τους αγώνες κάτω από τον Γερμανό μάνατζερ. Υπάρχουν λίγα αστέρια της Τσέλσι που μπορούν να θεωρηθούν Blues μέσα και μέσα.

Mason σίγουρα πρώτα η περιγραφή όπως ο John Terry υποδηλώνει σε μια πρόσφατη δήλωση που έλαβε από το Goal: «Mason Mount είναι 100 τοις εκατό μελλοντικός καπετάνιος Chelsea. «Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην Τσέλσι αυτή τη σεζόν για να είμαι ειλικρινής. «Είναι ένα μεγάλο παλικάρι, εκπαιδεύει απίστευτα καλά, είναι Chelsea μέσα και μέσα, και δείχνει ηγετικές ιδιότητες. «Στο μυαλό μου θα είναι η Τσέλσι και ο καπετάνιος της Αγγλίας.»

Τι λέει ο Μάουντ για το περιβραχιόνιο;

Σε έναν πρόσφατο αγώνα πριν ένα μήνα, ο Μέισον Μάουντ πήδηξε στο γήπεδο με το περιβραχιόνιο του καπετάνιου. Ως προϊόν της ακαδημίας Τσέλσι, αυτή ήταν προφανώς μια περήφανη στιγμή γι’ αυτόν. Ωστόσο, ο παίκτης αποκάλυψε ότι αυτό δεν είναι μόνο σημαντικό γι ‘αυτόν ως παίκτης. Όλη του η οικογένεια χάρηκε που είχε την ευκαιρία να δει τον Μέισον να φοράει το περιβραχιόνιο των Μπλουζ. Αυτό μπορεί να είναι ένας οιωνός για μεγάλα πράγματα που θα έρθουν για το νεαρό αστέρι: «Ήταν μια πολύ περήφανη στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου», είπε ο Mason μετά τον αγώνα.

«Το να οδηγήσεις τα παιδιά έξω στη γέφυρα Στάμφορντ ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Είναι κάτι που ονειρευόμουν όταν ήμουν μικρός. Ονειρεύτηκα απλά να βγω έξω και να παίξω ένα παιχνίδι, αλλά με το περιβραχιόνιο του καπετάνιου στο χέρι μου το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα και έμαθα πολλά από αυτή την εμπειρία και ελπίζω να μπορέσω να την πάρω στο μέλλον και ελπίζω να φορέσω ξανά αυτό το περιβραχιόνιο στο μέλλον».