Ο Σόλσκγιερ ξέρει ότι η πίεση τον έχει πάρει στο Μαν Γιουνάιτεντ.

Καθώς πλησιάζει μια νέα εβδομάδα Champions League, ο Ole Gunnar Solskjaer αποκάλυψε πως η πίεση παίζει το ρόλο της στην Man United πρόσφατα.

Ο Ole Gunnar Solskjaer γνωρίζει πλήρως τον φρικιαστικό μήνα που έρχεται για αυτόν στην Man United με πέντε αγώνες που καθορίζουν τη σεζόν. Αύριο, ξεκινούν έναν περίπλοκο δρόμο στο Ολντ Τράφορντ καθώς αντιμετωπίζουν την Αταλάντα. Αν οι Red Devils δεν θέλουν αυτή τη σεζόν να γίνει ένας πραγματικός πονοκέφαλος, πρέπει να νικήσουν την ιταλική ομάδα για να πάρει λίγο πίσω στο προσκήνιο. Αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα φέρει αγώνες εναντίον Λίβερπουλ, Τότεναμ (μακριά), Αταλάντα (μακριά), και το Μάντσεστερ Ντέρμπι.

Ό, τι συμβαίνει σε αυτά τα πέντε παιχνίδια θα καθορίσει το μέλλον του Ole Gunnar Solskjaer, ακόμα κι αν νομίζει ότι όλα θα πάνε καλά ό, τι κι αν γίνει. Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια Γκλέιζερ προσπαθεί ήδη να βρει νέο αντικαταστάτη σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν. Βέβαια, ο Όλε έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο από τότε που έφτασε, αλλά πρέπει να κερδίσει μερικά ασημικά αυτή τη σεζόν αν θέλει να μείνει. Απλά δεν μπορείς να τελειώσεις μια καμπάνια χωρίς τρόπαια μετά από όσα ξόδεψε η Λέσχη σε μεταφορές.

Ο Όλε εξηγεί πώς αντιμετωπίζει την πίεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Express, να τι είχε να πει ο Ole πριν τον αγώνα με την Atalanta: «Έχουμε προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια. Έκτο όταν ήμουν εδώ για μισή σεζόν, μετά τρίτο, δεύτερο, μπορείτε να δείτε την πρόοδο, την ανάπτυξη, τη βελτίωση. Αυτή τη σεζόν, θέλουμε ακόμα να βελτιωθούμε. Υπογράψαμε μερικούς παίκτες που αύξησαν τις προσδοκίες τους. Άλλες ομάδες έχουν υπογράψει παίκτες και έχουν βελτιωθεί επίσης. Είμαστε στην ίδια βάρκα με όλες τις κορυφαίες ομάδες. Υπάρχει πίεση όλη την ώρα, υπάρχει πίεση πάνω μου, φυσικά. Έχουμε πιεστεί και στο παρελθόν, αλλά το ξεπεράσαμε.

«Απλά ανυπομονώ για την απάντηση τώρα, και, όπως είπατε, είμαι σε διάλογο με τη λέσχη όλη την ώρα, οπότε αυτή είναι μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση. Μετά από κάθε παιχνίδι, κοιτάμε μέσα από το παιχνίδι, αναλύουμε το παιχνίδι, βλέπουμε τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε καλά. Προχωράτε γρήγορα στον επόμενο αντίπαλο. Είναι η Αταλάντα, είναι μια διαφορετική αντιπολίτευση, ένας διαφορετικός ανταγωνισμός, και επικεντρωνόμαστε σε αυτό που πρέπει να είμαστε καλοί σε αυτό το παιχνίδι. Και όπως είπα, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ήταν αρκετά καλά τελευταία και έχουμε διορθώσει μερικά πράγματα και ελπίζουμε ότι αύριο θα μπορέσουμε να δούμε το αποτέλεσμα από αυτό με μια καλή απόδοση.»