«Ο Σωκράτης μας είπε τα μυστικά της Άρσεναλ», προειδοποιεί το αστέρι του Ολυμπιακού

Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ έδωσε τους νέους του Ολυμπιακού μπροστά από την ισοπαλία του Europa League με την πλευρά της Arteta.

Ο Γουίνγκερ του Ολυμπιακού Μπρούμα αποκάλυψε ότι ο Σωκράτης Παπαστάθοπουλος μοιράστηκε τις εσωτερικές του γνώσεις για την Άρσεναλ εν όψει της ισοπαλίας της Πέμπτης στο Europa League.

Ο πρώην υπερασπιστής των Πυροβολητών έφυγε από το πλευρό του Mikel Arteta τον Ιανουάριο λόγω έλλειψης ευκαιριών και υπέγραψε δυόμισι χρόνια συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Έκτοτε, ο Σωκράτης έχει κάνει εννέα συμμετοχές για τους Έλληνες πρωταθλητές και πρόκειται να αντιμετωπίσει την παλιά του πλευρά στο Europa League αυτή την εβδομάδα.

Η Άρσεναλ θα είναι έξω για εκδίκηση στην τελευταία 16η ισοπαλία, έχοντας χάσει από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο στάδιο 32 της περασμένης σεζόν σε μια απόφαση εκτός έδρας γκολ αφού τερματίσει 2-2 συνολικά.

Αλλά φαίνεται ότι η πλευρά του Πέδρο Μάρτινς έχει ένα νέο άσσο στα μανίκια τους.

«Μας έχει πει κάποια μυστικά, αλλά δεν θα σας πω για κανένα από αυτά», είπε ο Bruma Goal. «Είναι μεταξύ μας και του Σωκράτη.

«Φυσικά, ξέρει τα αποδυτήρια της Άρσεναλ καλύτερα από τον καθένα.

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, έχει παίξει για το Μιλάνο, το Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ που είναι όλοι σπουδαίοι, σπουδαίοι σύλλογοι.

«Ο Σωκράτης λοιπόν είναι μια πολύ καλή φωνή, βοηθάει πολύ στα αποδυτήρια και βοηθάει πολύ την ομάδα με την εμπειρία του. Χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε εδώ και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ την Πέμπτη».