Ο Στίβεν Τζεράρντ αποκαλύπτει τη λύπη του για το Λίβερπουλ

Ο πρώην κυβερνήτης των Ρέντς είχε μια εντυπωσιακή καριέρα στη λέσχη παιδικής ηλικίας του, αλλά λυπάται για ένα που δεν μπορεί να πάρει πίσω.

Ο Steven Gerrard λυπάται που απέρριψε παράταση συμβολαίου διάρκειας ενός έτους στο Λίβερπουλ πριν την έξοδο του τον Ιούλιο του 2015, καθώς του κόστισε την ευκαιρία να παίξει με τον Jurgen Klopp.

Ο πρώην μέσος κάλεσε χρόνο για 17 χρόνια καριέρα του στο Anfield συμμετέχοντας στο MLS club LA Galaxy. Θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου όλων των εποχών, με εννέα μεγάλες διακρίσεις στο όνομά του, αποφάσισε να αναλάβει μια νέα πρόκληση πριν κρεμάσει τις μπότες του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τρεις μήνες μετά την αναχώρηση του Gerrard τον Οκτώβριο του 2015, ο Klopp αντικατέστησε τον Brendan Rodgers ως νέο διευθυντή του Λίβερπουλ.

«Κοιτάζοντας πίσω τώρα, εύχομαι να είχα υπογράψει το τελευταίο μονοετές συμβόλαιο που μου πρόσφερε η Λίβερπουλ, επειδή θα είχα την ευκαιρία να έχω ίσως μια μικρή περίοδο παιχνιδιού με τον Jurgen Klopp», δήλωσε ο Gerrard στην Daily Mail.

«Υπάρχει ένα μικρό παιδί μεταμέλειας — και λέω «wee «επειδή είμαι στη Σκωτία. Είχα ένα φανταστικό ταξίδι στο Λίβερπουλ και τα υψηλά που με πήγε η λέσχη είναι αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα τις αγαπώ πάντα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα.

«Ταυτόχρονα, είχα κάποιες στιγμές από τις οποίες προσπάθησα να προχωρήσω από την άποψη των βάναυσων χαμηλών βαθμών, αλλά δεν θέλω να μιλάω πάντα για τα υψηλά και τα χαμηλά. Θέλω να κοιτάξω πίσω σε αυτό το ταξίδι με αγάπη γιατί έζησα το όνειρό μου και έπαιξα για την τοπική μου ομάδα και πέτυχα πράγματα που ποτέ δεν ονειρεύτηκα».

Ο Gerrard πέρασε ένα χρόνο με τον Galaxy πριν συνταξιοδοτηθεί και αργότερα έγινε προπονητής. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται Rangers στην Premiership της Σκωτίας και βρίσκεται σε πορεία για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, με προβάδισμα 23 βαθμών στην κορυφή του τραπεζιού.