Ο Στέρλινγκ παραδέχεται ότι είχε «πολύ παράξενη» σεζόν εν μέσω μειωμένου ρόλου Man City

Μόλις ένα από τα πρώτα ονόματα στην αρχική τους XI, η διεθνής Αγγλία έχει μπει και έξω από το Sky Blues line-up αυτόν τον όρο.

Ο Raheem Sterling παραδέχεται ότι είχε μια «πολύ παράξενη» σεζόν με το να χρειάζεται να προσαρμοστεί στο να είναι υποκατάστατο στο Manchester City.

Τα λεπτά του Στέρλινγκ στο γήπεδο έχουν καλεσθεί από τον Pep Guardiola αυτή τη σεζόν με τον διευθυντή να πρέπει να εναλλάσσει την ομάδα του πιο συχνά από το συνηθισμένο λόγω ενός ταραχώδη ποδοσφαιρικού ημερολογίου σε περιόδους παγκόσμιας πανδημίας.

Μόνο τρεις φορές έχει ξεκινήσει ο Άγγλος επιτιθέμενος στο Champions League for City, ενώ έχει μείνει εντελώς έξω σε πέντε από τους 32 αγώνες του Premier League μέχρι στιγμής.

Η έξοδος του pacy winger έχει επίσης μειωθεί. Συνολικά σκόραρε 31 γκολ στην τελευταία θητεία, αλλά έχει βρει το καθαρό μόνο 13 φορές καθώς το 2020-21 είναι κοντά στο συμπέρασμά του.

«Μην με παρεξηγείτε, αυτή η σεζόν για μένα προσωπικά ήταν πολύ περίεργη», δήλωσε ο Sterling στο Rio Ferdinand για το BT Sport.

«Ωστόσο, εξακολουθώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο μου και να δίνω τα πάντα στην ομάδα. Αν δεν σκοράρω ή δεν κάνω κάτι για να βοηθήσω την ομάδα δεν είμαι χαρούμενος που βγαίνω από το γήπεδο.

«Φυσικά χαίρομαι που κερδίσαμε, αλλά την ίδια στιγμή νομίζω ότι αυτό με βοηθάει να πετύχω αυτούς τους στόχους είναι να είμαι τόσο αποφασισμένος και είναι η τέλεια στιγμή της σεζόν τώρα».