Ο «Σούπερσταρ» Ρονάλντο υποστήριξε κρίσιμο ρόλο στην Man Utd την επόμενη σεζόν

Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ Nigel Winterburn είναι ανένδοτος ότι το CR7 θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας «σούπερ σταρ» και «προσφέρει τεράστια αξία στην Manchester United», σύμφωνα με τον Nigel Winterburn.

Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ και της Αγγλίας πιστεύει ότι η ποιότητα, η νοοτροπία και η εμπειρία του Ρονάλντο θα τον κάνουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Erik ten Hag αν ο νέος διαχειριστής επιλέξει να χτίσει μια ομάδα νεαρών παικτών.

Η Ten Hag έχει ήδη φτάσει στην Αγγλία για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το 2022/23 και θα μπορούσε να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα της ομάδας της σεζόν ενάντια στο Crystal Palace αυτή την Κυριακή.

«Η Manchester United δεν θα φέρει μόνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο για μία σεζόν και θα τον διώξει τόσο γρήγορα, που απλά δεν πρόκειται να συμβεί», δήλωσε ο Winterburn στην Paddy Power.

«Εξακολουθεί να προσφέρει τεράστια αξία στην Manchester United, και αυτό το έχουμε δει στο σκορ του. Η ηλικία του δεν είναι παρά ένας αριθμός. Έχει τεράστια εμπειρία, και θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο αν United επιλέξει να ακολουθήσει τη νεότερη διαδρομή για να δώσει ένα παράδειγμα για το πώς να εκπαιδεύσει και να παίξει, καθώς και τι σημαίνει να κερδίσει και να χάσει.

«Μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους νεότερους παίκτες στην προπόνηση και αν μπορεί να το αποδεχτεί αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο και να έχει λιγότερο χρόνο στο παιχνίδι.

«Δεν με εκπλήσσει που είναι ακόμα εκεί. Αν έχετε κάποιον της ποιότητας του, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε και να το χρησιμοποιήσετε στο σωστό σύστημα. Πιστεύω ότι υπάρχει ένας ρόλος για αυτόν να παίξει την επόμενη σεζόν στην United, είναι ένας σούπερ σταρ.

«Μερικές φορές πρέπει να ξεχνάμε την ηλικία των παικτών, είναι η νοοτροπία και η επιθυμία στο γήπεδο που μετράει περισσότερο, όχι η ηλικία».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί τον Ρονάλντο στην κορυφή του παιχνιδιού του για το ταξίδι της Κυριακής στο Κρίσταλ Πάλας.

Με τη Γουέστ Χαμ μόλις δύο πόντους πίσω στην έβδομη θέση, οι Red Devils στην έκτη θέση πρέπει να κερδίσουν στο Selhurst Park για να αποφύγουν οποιαδήποτε πιθανότητα να πέσουν στο Europa Conference League την επόμενη σεζόν.