Ο Σουτσέκ θα έμπαινε στην αρχική γραμμή του Μαν Γιουνάιτεντ

West Ham αστέρι Tomas Soucek είναι με τη μορφή της ζωής του, και έχει προταθεί ο μέσος θα κάνει μια καλή τακτοποίηση για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν Soucek συνεχίζει να εκτελεί στο τρέχον επίπεδό του, West Ham θα είναι δύσκολο να κρατήσει τον παίκτη πέρα από το καλοκαίρι, ισχυρίζεται Jamie O’Hara.

Ο μέσος δεν ήταν παρά εντυπωσιακός από τότε που εντάχθηκε στα Σφυριά σε μια αρχική συμφωνία δανείου τον Ιανουάριο του 2020, πριν ενταχθεί μόνιμα το καλοκαίρι.

Ο Soucek εντυπωσιάστηκε από την αρχή στο Ολυμπιακό Στάδιο και έχει μεταφέρει την ίδια μορφή στην τρέχουσα εκστρατεία.

Η διεθνής Δημοκρατία της Τσεχίας σκόραρε εννέα γκολ της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, ένα λαμπρό φως στην προσπάθεια της Γουέστ Χαμ για ευρωπαϊκή θέση το επόμενο καλοκαίρι.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ο Soucek πρόσφατα πήρε το επίκεντρο της διεθνούς σκηνής. Ο 26χρονος έκανε χατ-τρικ στη νίκη 6-2 της Τσεχικής Δημοκρατίας επί της Εσθονίας την Τετάρτη.

Ο Pundit O’Hara πιστεύει ότι το West Ham αντιμετωπίζει μια ανηφορική μάχη για να κρατήσει τον παίκτη στο σύλλογο και επίσης ισχυρίστηκε ότι ο 26χρονος χωράει εύκολα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ήταν φοβερός. Έχει μεταμορφώσει το Γουέστ Χαμ, πραγματικά το έχει κάνει. Τι παίκτης ήταν για αυτούς», είπε ο O’Hara TalkSport Breakfast.

«Μια μεγάλη υπογραφή που πέρασε από το ραντάρ, αλλά οι επιδόσεις του ήταν απολύτως εξαιρετικές.»

«Έχει μετατραπεί σε έναν κατάλληλο κορυφαίο παίκτη στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι τυχεροί που τον έχουν στο Γουέστ Χαμ. Μπορεί να αγωνιστούν για να τον κρατήσουν.»

«Αν είστε ο Soucek και έχετε τη σεζόν που είστε και πείτε ότι ο Man United έρχεται μαζί, επειδή ο Man United χρειάζεται έναν παίκτη σαν αυτόν, θα έμπαινε στην ομάδα τους με την ενέργειά του, τις διαδρομές και τα γκολ του.»

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις κάποιον όταν έχεις μεγάλες ομάδες να έρχονται για σένα.»