Ο Σουάρεζ μιλάει για το αβέβαιο μέλλον του Μέσι στη Βαρκελώνη

Ο Ουρουγουανός σκοπευτής προτείνει ότι ο πρώην συνεργάτης του στο έγκλημα δεν κρέμεται τις μπότες του στο Καμπ Νόου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στα χαρτιά.

Ο Lionel Messi μπορεί να «αποσυρθεί όπου θέλει», λέει ο Luis Suarez καθώς τονίζει το γεγονός ότι ο αρχηγός της FC Barcelona έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Μέσι με τη Βαρκελώνη θα λήξει στο τέλος της σεζόν, και το μέλλον του έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονων εικασιών τον τελευταίο καιρό

Ο Αργεντινός εξέφρασε νωρίτερα την επιθυμία να παίξει στο MLS, ενώ άφησε επίσης να εννοηθεί μια πιθανή επανένωση με το Newell’s Old Boys στο παρελθόν. Και με αυτόν να είναι ελεύθερος να συζητήσει μια πιθανή μεταφορά με άλλα κλαμπ, όλες αυτές οι επιλογές ζυγίζονται με τη μορφή φημών.

Ο 33χρονος είδε έναν από τους πιο κοντινούς συντρόφους του εντός και εκτός γηπέδου στο Suarez να αναχωρεί από το κλαμπ με έναν μάλλον δυσαρεστημένο τρόπο το περασμένο καλοκαίρι. Η σχέση τους, όμως, παραμένει άθικτη.

«Σήμερα το απόγευμα μίλησα μαζί του, ήταν πολύ χαρούμενος για τη νίκη [επί της Γρανάδας]», είπε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης στο El Transistor. «Παίζει σε θεαματικό επίπεδο, είναι ο καλύτερος στον κόσμο.

«Ο Μέσι θα αποσυρθεί όπου θέλει, μπορεί να αποφασίσει αν είναι στη Βαρκελώνη, στην Αργεντινή, ή οπουδήποτε αλλού».