Ο σκηνοθέτης της Βαρκελώνης ενημερώνει για τις μεταφορές Αλόνσο και Αζπιλικουέτα

Οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι να υπογράψουν και τους δύο υπερασπιστές της Τσέλσι πριν από την επόμενη σεζόν.

Ο σκηνοθέτης της Βαρκελώνης Jordi Cruyff παραδέχτηκε ότι η αλλαγή ιδιοκτησίας της Τσέλσι καθυστέρησε τις κινήσεις τους για τον Cesar Azpilicueta και τον Marcos Alonso.

Ο Cruyff μιλούσε στα αποκαλυπτήρια ενός άλλου πρώην αμυντικού της Chelsea, Andreas Christensen, ο οποίος εντάχθηκε στην Barca την Πέμπτη. Οι Καταλανοί ελπίζουν να ενισχύσουν το backline τους προσθέτοντας την Azpilicueta και τον Alonso στις τάξεις τους πριν από την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η εξαγορά της Τσέλσι από τον Todd Boehly ανάγκασε τον Barca να καθυστερήσει τα σχέδιά τους για το αμυντικό ζεύγος.

Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανές μεταβιβάσεις της Azpilicueta και του Alonso, ο Cruyff είπε: «Είναι αλήθεια ότι η αλλαγή ιδιοκτησίας της Chelsea έχει καθυστερήσει τα πάντα λίγο», δήλωσε ο Cruyff. «Είναι προφανές ότι θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και δουλειά μας είναι να έχουμε πολλά ονόματα στο τραπέζι.

«Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι, όταν οι παίκτες ακούν το όνομα της Βαρκελώνης, τα μάτια τους ανοιχτά και είναι πρόθυμοι να δώσουν κάποια χρήματα για να προσαρμοστούν στη νέα δομή των μισθών.

«Είναι πηγή υπερηφάνειας να βλέπεις πώς είναι πρόθυμοι να χάσουν χρήματα για να πολεμήσουν για αυτά τα χρώματα. Η νέα διάρθρωση των μισθών πρέπει να είναι δίκαιη και σταθερή.

«Δεν θέλουμε να μιλάμε για ονόματα, επειδή έχουν συμβόλαια με τους συλλόγους τους. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι θέλουμε να ενισχύσουμε θέσεις που θεωρούμε θεμελιώδεις».

Ο Κρίστενσεν ομολόγησε επίσης ότι θα ήθελε να παίξει μαζί με τους συμπαίκτες του στο Camp Nou την επόμενη σεζόν.

«Θέλω πραγματικά να παίξω εδώ, αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί τους και πάλι το επόμενο έτος, «Είπε.