Ο Σιμεόνε παραδέχεται ότι ο Ατλέτικο επιτίθεται στις αδυναμίες του μετά την απώλεια του Φαφούτη Τσέλσι

Οι πιθανότητες των Los Rojiblancos να σημειώσουν πρόοδο στην Ευρώπη δέχθηκαν πλήγμα — αν και ήσσονος σημασίας — αφού οι Blues τρύπησαν την υδατοστεγή άμυνα τους.

Diego Simeone παραδέχεται Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να βελτιωθεί στην επίθεση πριν από τη συνάντηση δεύτερο πόδι με την Τσέλσι.

Η Ατλέτικο έχασε από την Τσέλσι στο «σπίτι» της ισοπαλίας του Champions League Round των 16, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Εθνική Αρένα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών COVID-19 στην Ισπανία.

Οι ηγέτες της La Liga, ως συνήθως, είχαν μια αμυντική προσέγγιση στον αγώνα. Ούτε μία βολή στο στόχο δεν παρατηρήθηκε από αυτούς μέχρι το ημίχρονο και δεν κατάφεραν καμία προσπάθεια για γκολ σε όλα τα 90 λεπτά.

Η πλευρά της Premier League, από την άλλη πλευρά, πήρε συνολικά 11 πυροβολισμούς, μία εκ των οποίων βρήκε το πίσω μέρος του διχτυού — και με αξιοσημείωτο τρόπο καθώς ο Olivier Giroud σκόραρε μια εναέρια κλωτσιά για να δώσει στο πλευρό του 1-0 πλεονέκτημα.

«Πρέπει να έχουμε περισσότερα από την μπάλα και να τοποθετούμε τους εαυτούς μας καλύτερα στην επίθεση», δήλωσε ο Simeone μετά τον αγώνα, μέσω του Goal.

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Εμπιστεύομαι την ομάδα που έχουμε. Αν ήμασταν τον Σεπτέμβριο και μου έλεγαν ότι χάσαμε αλλά συνεχίζουμε να ηγούμαστε, θα υπέγραφα γι’ αυτό».

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, είναι η πραγματικότητα. Περισσότερο με βάση τα αποτελέσματα από ό, τι συνέβη στο γήπεδο. Πρέπει να ασχοληθούμε, να εργαστούμε και να βελτιωθούμε.

«Προς το παρόν, το παιχνίδι είναι δύσκολο. Έχουν ένα πλεονέκτημα, αλλά εμπιστεύομαι την ομάδα μου».