Ο Σιμεόνε εξηγεί γιατί δεν κάνει χειραψία με τον Κλοπ μετά τον αγώνα

Ο προπονητής του Λίβερπουλ δεν πρέπει να περιμένει μια παραδοσιακή χειραψία μετά τον αγώνα από τον Simeone μετά την επερχόμενη μάχη του Champions League.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκανε χειραψία με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της ήττας 3-2 του Ατλέτικο εναντίον του Λίβερπουλ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξουν και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη. Ωστόσο, ο Σιμεόνε λέει ότι για άλλη μια φορά θα αποφύγει τη χειραψία μετά τον αγώνα.

«Δεν μου αρέσει ο χαιρετισμός μετά τον αγώνα επειδή είναι τα συναισθήματα των δύο πλευρών σε διαφορετικά συναισθηματικά μυαλά», είπε η Αργεντινή.

«Γνωρίζω ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι έθιμο, αλλά δεν το μοιράζομαι και δεν μου αρέσει η ψευδαίσθηση που μπορεί να περιλαμβάνει.

«Δεν ξέρω τον Klopp ως άνθρωπο πολύ καλά, αλλά ξέρω ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής που έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε κάθε κλαμπ που έχει πάει.»

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ επέμενε να σέβεται την Αργεντινή.

«Σέβομαι πολύ αυτό που κάνει. Απολύτως εξαιρετικό ενάντια σε πολλές ισχυρές πλευρές χρόνο με το χρόνο, πραγματικά εντυπωσιακό.

«Αν ήξερα ότι δεν το έκανε (χειραψίες μετά το παιχνίδι), δεν θα το είχα κάνει. Περιμένω ότι θα σφίξουμε τα χέρια πριν το αυριανό παιχνίδι.»

Η Λίβερπουλ ηγείται του πίνακα Β με εννέα πόντους από τους τρεις αγώνες τους. Οι Rojiblancos είναι δεύτεροι έχοντας μια καλύτερη διαφορά τέρματος από το Πόρτο.

Σε άλλα μέρη της ομάδας, το Πόρτο θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για να κρατήσει τις ελπίδες προκριματικών τους ζωντανές.