Ο Σιμεόνε αναγνωρίζει ότι ο Σαούλ στη Βαρκελώνη μετέφερε φήμες

Ο προπονητής Atleti αφήνει την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή έξοδο από το κλαμπ για τον μέσο.

Ο Diego Simeone έχει αναγνωρίσει τις φήμες του Saul Niguez στην FC Barcelona, καθώς αρνείται να αποκλείσει μια κίνηση μακριά από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαούλ προσελκύει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές δυνάμεις αυτό το καλοκαίρι, με μία από αυτές να είναι η Βαρκελώνη.

Έχει προταθεί ότι ο Ισπανός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως makeweight σε μια συμφωνία ανταλλαγής με Barca που αφορούν Antoine Griezmann, ο οποίος αντάλλαξε τη Wanda Metropolitano με το Camp Nou πίσω στο 2018.

Ο 26χρονος έχει ακόμα πέντε χρόνια στο συμβόλαιο του Los Rojiblancos, έχοντας βάλει χαρτί σε μια μακρά συμφωνία εννέα ετών πριν από τέσσερα χρόνια.

«Έχω μιλήσει μαζί του και δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη αυτά που φημολογούνται και συζητούν», είπε ο Simeone για τον Saul σε συνέντευξή του στην AS.

«Αν μείνεις, να δουλέψεις όπως έκανες πάντα και αν φύγεις, η πόρτα θα είναι ανοιχτή με τον καλύτερο τρόπο.

«Είμαστε μαζί για οκτώ χρόνια, νομίζω ότι του δώσαμε ό, τι είχαμε ως προπονητής και μας έδωσε τα πάντα ως ποδοσφαιριστής.

«Αν μείνει, θα πρέπει να εργαστεί χωρίς να δώσει τίποτα μακριά σε ανταγωνισμό με πολλούς ανθρώπους στο κέντρο και αν πρέπει να βγει έξω, μια μεγάλη αγκαλιά, να του ευχηθεί το καλύτερο με τα αγόρια που μας έδωσαν ζωή και να συνεχίσει να είναι φίλοι, όπως πάντα. Είτε στη Βαρκελώνη, είτε αλλού.»