«Ο Σαλάχ και ο Κέιν έχασαν την ευκαιρία μεταφοράς της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης»

Mohamed Salah και Harry Kane μπορεί να έχουν χάσει τις πιθανότητές τους να ενταχθούν Βαρκελώνη και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, ισχυρίζεται Jamie Carragher.

Ο Salah και ο Kane έχουν υποβληθεί σε εικασίες μεταφοράς για λίγο, αλλά ο Carragher πιστεύει ότι το δίδυμο αστέρι μπορεί να έχασε την ευκαιρία τους σε «μεγάλες» κινήσεις.

Διακόπτες στην Ισπανία για δύο σούπερ σταρ της Premier League έχουν τεθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, ο Salah είναι τώρα 28 ετών και συνδέεται με ένα συμβόλαιο στο Anfield μέχρι το 2023. Αλλού, ο καπετάνιος της Αγγλίας Kane έχει δει την παραγωγική του παραγωγή στο Spurs να του κερδίσει μια συμφωνία που πρόκειται να διαρκέσει μέχρι το 2024.

Με τα δύο αστέρια να συνδέονται με μακροπρόθεσμα συμβόλαια, ενώ εξακολουθούν να αποτιμώνται για «υπερβολικά» νούμερα, οι σύλλογοι ενδέχεται να επιφέρουν νεότερους παίκτες με μεγαλύτερη αξία αγοράς και μεταπωλώντας αξία.

Ο Jamie Carragher ζυγίζει την κατάσταση και των δύο παικτών και μοιράζεται τις σκέψεις του για τις πιθανότητές τους να εξασφαλίσουν κινήσεις μαρκέ αλλού.

Ο Carragher είπε στο podcast του Robbie Fowler: «Νομίζω ότι θα είναι εκεί για τα επόμενα χρόνια. Νομίζω ότι είναι σε παρόμοια θέση με τον Χάρι Κέιν.

«Νομίζω ότι πιθανόν να έχουν χάσει το πλοίο αν ήθελαν ποτέ να πάνε, είτε πρόκειται για Ρεάλ Μαδρίτης είτε για Βαρκελώνη. Είτε πρόκειται για τον Χάρι Κέιν να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε για την Μαν Σίτι.

«Και για τους δύο παίκτες, νομίζω ότι μιλάτε £120 εκατ. συν, ίσως περισσότερες, και δεν νομίζω ότι κάποιος θα ξοδέψει τόσα πολλά σε παίκτες αυτής της ηλικίας τώρα».

Ενώ ο Salah και ο Kane θα βελτίωναν σημαντικά οποιαδήποτε πλευρά, πολύ νεότεροι παίκτες όπως ο Kylian Mappe και ο Erling Haaland βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.

Ο Carragher πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερο 200 εκατομμύρια λίρες για τον Kylian Mbappe λόγω της μακροζωίας, ίσως το ίδιο και με τον Erling Haaland επειδή θα έβγαζες πολύ περισσότερα από αυτά».

«Επίσης, η κατάσταση στην οποία είμαστε με Covid και τα οικονομικά, οι δύο Ισπανοί γίγαντες δεν έχουν χρήματα, είναι μαζικά στο χρέος.

«Έτσι, η Λίβερπουλ δεν θα άφηνε τον Salah να πάει σε κανέναν σε αυτή τη χώρα και θα ήθελες να παίξεις για την Paris Saint-Germain αντί για το Λίβερπουλ; Θα με εξέπληττε πολύ αν το κάνατε με το Γαλλικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ο Salah είναι εδώ για να μείνει.»