Ο Σέρτζιο Ράμος και ο Νέιμαρ θα χάσουν τη σύγκρουση του Τσάμπιονς Λιγκ του PSG με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Sergio Ramos πρόκειται να συμμετάσχει στο Neymar στο περιθώριο, όταν το PSG αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σέρτζιο Ράμος και ο Νέιμαρ θα χάσουν τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ του Παρισιού Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα.

Ο Neymar δεν έχει παίξει για τους γίγαντες της Ligue 1 από τον Νοέμβριο, ενώ ο Ramos είναι στο περιθώριο με τραυματισμό μοσχαριού. Και οι δύο παίκτες αποκλείονται για τη σύγκρουση Ligue 1 του Σαββατοκύριακου με τη Ρεν.

Ωστόσο, το αφεντικό του PSG Mauricio Pochettino δεν έχει αποκλείσει εντελώς την επιστροφή του Neymar πριν από τη σύγκρουση εναντίον του Los Blancos.

«Θα δούμε αν μπορεί να συμβεί», δήλωσε ο Ποτσετίνο (μέσω Marca).

«Αυτή είναι η ιδέα. Όλοι οι μεγάλοι θέλουν να παίξουν στα μεγάλα παιχνίδια.

«Γνωρίζει ήδη πώς είναι να φτάνεις τραυματισμένος σε αυτά τα παιχνίδια και έχει την ωριμότητα να διοχετεύει την ενέργειά του και να παίζει με τις καλύτερες συνθήκες όταν είναι διαθέσιμος».

Εν τω μεταξύ, ο Carlo Ancelotti επιβεβαίωσε ότι ο Karim Benzema θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το PSG αφού έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μαδρίτης λόγω τραυματισμού.

Όπως αναφέρθηκε από το Football Espana, ο Ancelotti ρωτήθηκε από έναν κάμεραμαν αν η Μπενζέμα θα κάνει την ομάδα εναντίον PSG, και το αφεντικό της Μαδρίτης κούνησε να προτείνει ναι.