Ο Σέρτζιο Ράμος έχει ημερομηνία για την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τους τελευταίους επτά αγώνες μετά από τραυματισμό στο γόνατο από τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο καπετάνιος της Ρεάλ Μαδρίτης Sergio Ramos σκοπεύει να επιστρέψει από τραυματισμό στις 13 Μαρτίου για έναν αγώνα LaLiga με την Elche ή τρεις ημέρες αργότερα για τη σύγκρουση Champions League με την Atalanta, σύμφωνα με τον Diario AS.

Ο 34χρονος ελπίζει να εμφανιστεί εναντίον του Έλτσε για να κερδίσει μια θέση στην αρχική σύνθεση για το δεύτερο σκέλος της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα στο Champions League τρεις μέρες αργότερα στις 16 Μαρτίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε πρόσφατα τη χειρουργική επέμβαση του Ramos στον κατεστραμμένο εσωτερικό μηνίσκο του αριστερού γόνατος ως «επιτυχία» στις 6 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, το κέντρο της επιστροφής αναμενόταν να παραμείνει στο περιθώριο για περίπου έξι με οκτώ εβδομάδες.

Αλλά αν ο Ράμος επιμείνει στο σχέδιό του, θα επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο και αυτή τη στιγμή εργάζεται για την ανάρρωσή του.

Η διεθνής Ισπανία ήλπιζε να αποφύγει μια επιχείρηση ελπίζοντας να αγωνισθεί στο ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης στις 7 Μαρτίου. Αλλά το ιατρικό προσωπικό του κλαμπ τον έπεισε για το αντίθετο, προειδοποιώντας τον ότι θα μπορούσε να τον αποπροσανατολίσει για όλη τη σεζόν.

Ο Ράμος είναι σήμερα ένας από τους εννέα παίκτες της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης που τραυματίστηκαν μετά τον Καρίμ Μπενζέμα, την Εδέμ Χάζαρντ, τον Μαρτσέλο, τον Ντάνι Καρβάτζαλ, τον Φέντε Βαλβέρντε, τον Ροντρίγκο Γες, τον Άλβαρο Οντριόζολα και τον Εντέρ Μιλιτάο.