Ο Σάντος αποκαλύπτει αυτό που είπε ο Ρονάλντο σε έξαλο ξέσπασμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη στην κάμερα να καπνίζει στον διευθυντή της Πορτογαλίας αφού έχασε την αυτόματη πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο Φερνάντο Σάντος ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραπονιόταν για μια καθυστερημένη απόφαση που του κόστισε ένα γκολ κατά τη διάρκεια του ξέσπασμα μετά τον αγώνα.

Ο καπετάνιος έκοψε λιγότερο από εντυπωσιασμένη φιγούρα όταν η Πορτογαλία έχασε 2-1 στην πατρίδα της Σερβίας, κόστισε την πρώτη θέση στον Όμιλο Α και μια αυτόματη θέση προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Αντ’ αυτού, θα διαγωνιστούν στα πλέι-οφ το Μάρτιο.

Αργότερα η TNT Sports δημοσίευσε υλικό που έδειχνε τον Ρονάλντο να ξεσπά τον θυμό του στον Σάντος κατά τη διάρκεια χειραψίας μετά τον αγώνα.

Τι είπε ο Σάντος;

Ωστόσο, ο Σάντος ξεκαθάρισε το φημολογημένο ρήγμα εξηγώντας ότι ο Ρονάλντο απογοητεύτηκε από μια καθυστερημένη απόφαση του διαιτητή.

«Κανείς δεν εξηγούσε τίποτα», είπε ο διευθυντής της Πορτογαλίας.

«Έλεγε στον άλλο τύπο ότι είχε σκοράρει ένα γκολ την τελευταία στιγμή και ότι ο διαιτητής δεν τα μετρούσε. Αυτό έλεγε τότε.

«Στο γήπεδο, είπε ότι σκοράραμε ένα γκολ και ο διαιτητής δεν τα μέτρησε, αλλά είναι το ξέσπασμά του. Είναι απολύτως φυσιολογικό.»

Ο Ρονάλντο δημοσίευσε ένα μήνυμα για να εκφράσει την πεποίθησή του ότι η Πορτογαλία θα προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.