Ο Ρότζερς ανοίγει τη σχέση του με τον Τζεράρντ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς και ο Στίβεν Τζεράρντ θα συναντηθούν ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Λέστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Brendan Rodgers πιστεύει ότι ο Steven Gerrard έχει κάνει ένα λαμπρό ξεκίνημα στην εκστρατεία του με την Aston Villa, ενώ μιλάει για τη σχέση τους πριν από τη συνάντησή τους στην Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Leicester City θα ταξιδέψει στο Villa Park την Κυριακή καθώς ο πρώην μάνατζερ του Λίβερπουλ θα συναντήσει ξανά τον παλιό του παίκτη στο γήπεδο.

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι είχε ένα κεφάλι με επικεφαλής μάχη στη Σκωτία Premiership όταν διαχειρίζονταν Σέλτικ και Ρέιντζερς αντίστοιχα.

Η επιστροφή του Gerrard έχει δει Villa να κερδίσει τα πρώτα δύο παιχνίδια τους κάτω από αυτόν στην Premier League και Rodgers δεν είναι καθόλου έκπληκτος από τα αποτελέσματα.

Μιλώντας για τη σχέση τους, το αφεντικό των αλεπούδων είπε: «Όταν ήμασταν εκεί (στο Λίβερπουλ) μαζί, ο Steven ήταν λαμπρός για μένα ως καπετάνιος. Ήταν ένας πολύ εμπνευσμένος καπετάνιος και από την πρώτη μέρα που ήμουν εκεί, ήταν πανέξυπνος. Ήταν πολύ υποστηρικτικός.»

«Είχε το σεβασμό όλων των παικτών και όλων στο club για ό, τι είχε κάνει. Ποτέ δεν ξεκουράστηκε σε αυτό. Ήταν ένας απίστευτος επαγγελματίας και πολύ επικεντρωμένος στο παιχνίδι του και κάνοντας βελτιώσεις. Στα λίγα χρόνια που περάσαμε μαζί, προσαρμόσαμε το παιχνίδι του σε αυτό που ήταν για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του».

«Αν και ήταν μία από τις εικόνες του πρωταθλήματος, ήταν πολύ πρόθυμος να αποδεχτεί αυτή την αλλαγή. Τις πρώτες δύο εποχές, ήμουν εκεί, ήταν φανταστικός. Για έναν πολύ νεαρό μάνατζερ που πήγαινε στο Λίβερπουλ, ήταν εξαιρετικός. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι έκανε αυτό το βήμα για να πάει στη διοίκηση.»

«Δεν έχουμε τόσο μεγάλη επαφή επειδή είναι απασχολημένη και συνεχίζετε τη δική σας ζωή ως τέτοια — αλλά μπορώ να δω αυτή την παρόμοια νοοτροπία να την παίρνει στην προπονητική και διαχειριστική καριέρα του. Ξεκίνησε πολύ καλά και θα είναι καλό να τον δούμε το Σαββατοκύριακο.»

«Οι περισσότεροι από τους παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί υπάρχει πάντα μια φιλία εκεί. Είμαι πάντα εκεί για να υποστηρίξω αν χρειαστεί. Όταν διαχειρίζεσαι Σέλτικ και Ρέιντζερς, είναι πολύ δύσκολο να έχεις αυτή την επαφή.»

«Μίλησα με άλλους διευθυντές γι’ αυτό. Από καιρό σε καιρό θα στέλνω στον Στίβεν ένα μήνυμα, αλλά φυσικά, είσαι λίγο πολύ επικεντρωμένος στη δική σου δουλειά σαν να είναι δικός του.»