Ο Ρόντρι απολύει τον Haaland προειδοποιώντας τους συμπαίκτες του Man City

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να είναι απασχολημένη με το να σταματήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, προειδοποιεί τον μέσο Ρόντρι πριν από την εκδρομή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Haaland θα είναι ο κίνδυνος άνθρωπος να προσέξετε, αλλά Μπορούσια Ντόρτμουντ καυχηθεί με άλλους παίκτες που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, λέει ο Rodri.

Ο Haaland είναι ο πιο περιζήτητος νεαρός φόργουορντ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχοντας σκοράρει 49 γκολ σε τόσα παιχνίδια για τους αντιπάλους της πόλης αύριο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 20χρονος έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε 20 γκολ του Champions League, παίρνοντας μόνο 14 παιχνίδια για να φτάσει σε αυτό το ποσοστό, αλλά ο Ρόντρι είπε ότι η Πόλη δεν πρέπει να εστιάσει πάρα πολύ στην καταστολή του.

Στη συσσώρευση στο παιχνίδι, όλη η συζήτηση μέχρι στιγμής έχει επικεντρωθεί γύρω από τη νορβηγική. Τέτοια συζήτηση έχει αναφλεγεί περαιτέρω από το γεγονός ότι η Πόλη είναι μεταξύ των ενδιαφερόμενων μνηστήρων στην υπογραφή του νεαρού.

Ωστόσο, ο Rodri δεν παρασυρθεί από τον Haaland και προειδοποιεί τον συμπαίκτη του να επικεντρωθεί στους αντιπάλους τους ως ομάδα.

«Φυσικά και είναι εντυπωσιακό, οι παραστάσεις του από τότε που εμφανίστηκε», δήλωσε ο Rodri όπως ανέφερε το Manchester Evening News.

«Είναι μόλις 20 ετών και σκοράρει πολλά γκολ, αλλά δεν επικεντρωνόμαστε μόνο σε έναν παίκτη.»

«Το Ντόρτμουντ είναι μια μεγάλη, μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Έχουν ένα μείγμα από νέους και έμπειρους παίκτες.»

«Έχουν μια επιθετική ομάδα, οπότε πρέπει να είμαστε ενήμεροι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας.»

«Αλλά δεν επικεντρωνόμαστε σε μεμονωμένους παίκτες. Στα βίντεο, τα αναλύουμε ως ομάδα και τους παίκτες που συνήθως παίζουν.»

Ο Ρόντρι πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες για τους οποίους δεν γνωρίζω πολλά, καθώς είναι πολύ νέοι, αλλά νομίζω ότι έχουν μια απίστευτη ομάδα».

«Παίζουν με τέσσερις επικίνδυνους παίκτες και έχουν ένα πολύ αναρχικό είδος παιχνιδιού — προσπαθούν να σας τιμωρήσουν κατά την αντεπίθεση».

«Πρέπει να αναλάβουμε την μπάλα, να αναλάβουμε την ευθύνη και να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις για τους παίκτες που είναι επικίνδυνοι σε αυτούς τους χώρους».