Ο Ρόντρι αποκαλύπτει τον λόγο πίσω από την αήττητη πορεία της πόλης

Ο μέσος του Μάντσεστερ Σίτι Ρόντρι αποκάλυψε τον βασικό λόγο πίσω από την εντυπωσιακή μορφή και την αήττητη διαδρομή της πλευράς του.

Ο Ρόντρι χαιρέτισε τον στενό δεσμό και τη συντροφικότητα μεταξύ της ομάδας πόλεων ως τον λόγο πίσω από την αξιοσημείωτη μορφή τους αυτή τη στιγμή.

Οι Πολίτες νίκησαν το West Ham 2-1 το Σαββατοκύριακο για να κάνουν 20 διαδοχικές νίκες σε όλους τους διαγωνισμούς. Η τελευταία φορά που έχασαν ένα παιχνίδι αυτή τη σεζόν πηγαίνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

Είναι επίσης εντυπωσιακό το γεγονός ότι η πόλη δεν κατάφερε να ακολουθήσει πίσω από οποιαδήποτε πλευρά κατά τη διάρκεια της αήττητης διαδρομής τους.

Ο Guardiola πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι τα «χρήματα» είναι το μυστικό πίσω από την αήττητη πορεία της πλευράς του, αλλά ο Rodri χαιρέτισε την ενότητα και τη συλλογική εστίαση της ομάδας.

Είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι σε μια απίστευτη ομάδα με απίστευτους ανθρώπους.»

«Υπάρχει ένα καταπληκτικό περιβάλλον στην ομάδα, είμαστε όλοι φίλοι και είναι σαν οικογένεια».

«Μου αρέσει να παίζω με όλα αυτά, ο καθένας με την προσωπικότητά του και τις ικανότητές του, μαθαίνω για όλους».

Η πόλη είναι τώρα αντιμέτωπη με το βάρος της διατήρησης της νίκης τους άθικτη, και ο Ρόντρι λέει ότι γνωρίζουν ότι μόνο η καλύτερη απόδοσή τους μπορεί να τους δει να συνεχίζουν.

«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο και οι διαφορές είναι τόσο μικρές που πρέπει να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς», πρόσθεσε.

«Υπάρχει μόνο μια ομάδα που κερδίζει το τρόπαιο και 19 που δεν κερδίζουν, είναι πολύ δύσκολο γι ‘αυτό πάντα λέω «μην τα παρατάτε παιδιά, συνεχίστε».

«Κάνουμε κάτι εκπληκτικό, αλλά μόνο με τη δουλειά και την εστίαση μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό».