Ο Ρόμπερτσον περιγράφει το σχέδιο για να «διορθώσει» τη σεζόν του Λίβερπουλ εν μέσω μάταιων αμυντικών τίτλων

Μια δεύτερη διαδοχική κορώνα πρωταθλήματος είναι μια μάταιη προσπάθεια για τους Reds, οι οποίοι είναι πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού παρά στην κορυφή.

Ο Andrew Robertson αισθάνεται ότι «υπάρχει ακόμα χρόνος για να διορθώσουμε» τη σεζόν του Λίβερπουλ, καθώς παροτρύνει την ομάδα του να πιέσει για τερματισμό της πρώτης κατηγορίας Premier League και δόξα του Champions League.

Το Λίβερπουλ είναι μέχρι τους προημιτελικούς του Champions League, έχοντας κερδίσει την RB Leipzig 4-0 συνολικά στον προηγούμενο γύρο.

Μια σύγκρουση με τη δύναμη Ρεάλ Μαδρίτης, που τους νίκησε στον τελικό του 2018, περιμένει.

Η επιτυχία στην Ευρώπη θα εξουδετέρωνε τις εγχώριες αποτυχίες των Ρέντς. Οι άνδρες του Jurgen Klopp έχουν έλλειμμα 25 σημείων έναντι των ηγετών πρωταθλήματος Μάντσεστερ Σίτι, κάθονται πέντε βαθμούς κάτω από την πρώτη θέση και υπέστησαν πρόωρες εξόδους από το Κύπελλο FA και το Κύπελλο Καραμπάο.

«Δυστυχώς, δεν είχαμε τόσο καλή σεζόν όσο νομίζαμε, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος για να το διορθώσουμε, υπάρχει ακόμα χρόνος για να το βελτιώσουμε», δήλωσε ο Robertson στο Sky Sports.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να δείξουμε το Λίβερπουλ του παλιού και μπορούμε να συνεχίσουμε να κλωτσάμε και η σεζόν μπορεί να μην είναι και τόσο άσχημη στο τέλος της. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύουμε.

«Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε ταχυδακτυλουργικά δύο διαγωνισμούς. Πρέπει να πάμε σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να πάμε και για τα δύο [top four και Champions League] — πρέπει να ανέβουμε στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν ψηλότερα — πρέπει να κάνουμε ένα γύρο μαζί.

«Αγωνιστήκαμε για συνέπεια αυτή τη σεζόν. Δεν θα είσαι στο top τέσσερα εκτός αν βάλεις έξι, επτά, οκτώ αποτελέσματα μαζί και αυτό χρειαζόμαστε στο τέλος της σεζόν».