Ο Ροναλντίνιο αποκαλύπτει τη χαρά του βλέποντας τον Μέσι να τελειώνει το διεθνές χούντου

Μετά από πολλές στενές αποτυχίες, ο Lionel Messi τερμάτισε το διεθνές χουντού τον περασμένο μήνα οδηγώντας την Αργεντινή στην επιτυχία της Copa America.

Βλέποντας τον Lionel Messi να κερδίζει τον πρώτο μεγάλο τίτλο στον τελικό του Copa America τον περασμένο μήνα άφησε τον Ronaldinho ευχαριστημένο για τον πρώην συμπαίκτη του.

Παρά τις πολλές διακρίσεις των συλλόγων του, τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA U-20 το 2005, και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2008, ο Μέσι δεν είχε κερδίσει ποτέ μια μεγάλη διεθνή τιμή με την ανώτερη ομάδα της Αργεντινής εκ των προτέρων.

Ο 34χρονος είχε πλησιάσει αγωνιωδώς στο παρελθόν, έχοντας χάσει τέσσερις τελικούς — τρεις στο Copa America (2007, 2015, 2016) και μία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο (2014). Στην πραγματικότητα, σχεδόν αποσύρθηκε από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά την τελευταία ήττα του Copa America το 2016 στη Χιλή.

Αλλά όλα αυτά άλλαξαν τον περασμένο μήνα όταν ο Μέσι οδήγησε την Αργεντινή σε νίκη 1-0 επί της Βραζιλίας στον τελικό της Copa America 2021.

«Ήμουν λυπημένος για τη Βραζιλία, αλλά χαρούμενος για τον Λίο», είπε ο Ronaldinho στον Ibai Llanos στο Twitch.

«Έπρεπε να κερδίσει κάτι με την εθνική ομάδα και αυτό με έκανε πολύ ευτυχισμένο. Έχω ακόμα μια καλή σχέση μαζί του και μιλάμε όποτε έχουμε την ευκαιρία.»

Ο 41-year-old, ο οποίος αποσύρθηκε επίσημα το 2018, είχε μια υπέροχη δική του καριέρα. Έπαιξε σε μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης — Paris Saint-Germain, Barcelona και AC Milan — και ενθουσίασε τους υποστηρικτές του σε όλο τον κόσμο με τα ταλέντα του.

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση της καριέρας του, ο Ronaldinho απάντησε: «Είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο μία στιγμή.

«Όταν έχω μια μπάλα, είμαι χαρούμενος. Είχα όμορφες αναμνήσεις σε όλα τα κλαμπ για τα οποία έπαιξα, δεν μπορώ να επιλέξω ένα».