Ο Ρονάλντο υπονοεί τη μεγάλη απόφαση στην τελευταία θέση κοινωνικής δικτύωσης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε γλώσσες στην τελευταία του δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έριξε ένα αινιγματικό μήνυμα.

«Ημέρα Αποφάσεων» ήταν το μήνυμα που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τους 315 εκατομμύρια οπαδούς του Instagram.

Ο Πορτογάλος άσος δημοσίευσε αυτό το μήνυμα, μαζί με μια φωτογραφία του εαυτού του δίπλα σε μια σταθμευμένη Rolls-Royce, την Κυριακή για να αφήσει τους οπαδούς να αναρωτιούνται εν μέσω φήμες μεταφοράς για το μέλλον του.

Τα τελευταία ρεπορτάζ στα ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο Ρονάλντο θα επιστρέψει στη Γιουβέντους για αυτή τη σεζόν. Έχει μείνει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη λέσχη και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα σχέδιά του για το 2022.

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, ο Ρονάλντο θα επιστρέψει για την περίοδο προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου. Το αστέρι δεν ενδιαφέρεται για μια καλοκαιρινή έξοδο παρά τις συνδέσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Παρίσι Σεν Ζερμέν. Ο πράκτοράς του, Χόρχε Μέντες, αναμένεται να διεξαγάγει συνομιλίες με τον Ζυβ για πιθανή παράταση συμβολαίου διάρκειας ενός έτους, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μείωση μισθών κατά 50%.

«Ο Κριστιάνο είναι σε διακοπές», δήλωσε ο αντιπρόεδρος Pavel Nedved την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν έχουμε σήμα από την συνοδεία του ότι θέλει να φύγει. Τον περιμένουμε και θα επιστρέψει γύρω στις 25 Ιουλίου όπως έχει προγραμματιστεί.»