Ο Ρονάλντο τελικά ανταποκρίνεται στο στόχο της ξηρασίας εναντίον του Κροτόνε

Συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου της Γιουβέντους εναντίον του Κροτόνε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανταποκρίθηκε στο σύντομο γκολ της ξηρασίας με ένα στήριγμα δολοφόνου.

Μετά από αρκετούς αγώνες χωρίς να σκοράρει για τη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τερμάτισε τελικά την ξηρασία του γκολ απόψε εναντίον του Κρότωνα. Ο Πορτογάλος φόργουορντ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί υπέρ της πλευράς του με γκολ σε σημαντικούς αγώνες πρόσφατα. Από τις 10 Ιανουαρίου, ο Ρονάλντο δεν είχε σκοράρει ούτε ένα γκολ της Serie A, αλλά πήρε γκολ σε διαγωνισμούς κυπέλλου. Σήμερα ήταν μια ιδανική στιγμή για να ανταποκριθεί στους επικριτές σχετικά με το σκοπό της ξηρασίας του στον εγχώριο διαγωνισμό.

Του πήρε λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εναντίον Crotone, αλλά τελικά απάντησε. Ο πρώτος στόχος ήρθε μετά από μια βοήθεια από τον Alex Sandro, αλλά VAR έκανε το στόχο να πάρει ένα διπλό έλεγχο που τελικά πέρασε. Μετά από αυτό, ο Κριστιάνο δεν πήρε πολύ χρόνο για να σκοράρει το στήριγμα του με άλλη κεφαλίδα. Ο Άαρον Ράμσεϊ βρήκε τον Ρονάλντο από την αριστερή πλευρά αυτή τη φορά. Αν και ο αντίπαλος βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίνακα Serie A, ο Cristiano πρέπει να είναι ενθουσιασμένος που τελικά σκοράρει ένα γκολ σε αυτόν τον διαγωνισμό μετά από περισσότερο από ένα μήνα.

CRISTIANO RONALDO’S GOAL. ?

pic.twitter.com/mgiP9WcNd9

— … (@YyoungDesi6) February 22, 2021

Μπορεί η Γιουβέντους να ανακάμψει στη Serie A;

Αυτό εξαρτάται εντελώς από το πόσο καλά αντιδρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της σεζόν. Ωστόσο, εξαρτάται επίσης από το πόσοι πόντοι και οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου μπορούν να ρίξουν στον διαγωνισμό. Ζούμε μέσα από μια αναβίωση και από τις δύο πλευρές εις βάρος της Γιουβέντους μετά από μια δεκαετία κυριαρχίας Bianconeri.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται ως η μόνη ελπίδα που έχει η Γιουβέντους να κερδίσει ασημικά αυτή τη σεζόν σε οποιοδήποτε διαγωνισμό. Μέχρι στιγμής, η γριά έχει ήδη κλείσει τον τελικό του Coppa Italia εναντίον της Atalanta. Αλλά η απόκτηση άλλων τίτλων αυτή τη σεζόν θα είναι απίστευτα δύσκολη. Δεν θα είναι αδύνατο, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο. Το αποψινό αποτέλεσμα εναντίον του Κροτόνε είναι επιτέλους ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τον Ρονάλντο και την παρέα.