Ο Ρονάλντο στέλνει στον Ansu Fati ένα ενθαρρυντικό μήνυμα Instagram

Συνέβη καθώς ο Ansu Fati δημοσίευσε μια ενημέρωση για την ανάρρωσή του, έλαβε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από κανέναν άλλο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Cristiano Ronaldo είναι γνωστός για την υποστήριξη νέων ποδοσφαιριστών όπως ο Ansu Fati, το έκανε και πάλι σήμερα για έναν παίκτη της Βαρκελώνης. Αν και έχει παρελθόν ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό δεν τον εμπόδισε να στείλει ένα μήνυμα στον νεαρό. Καθώς το παιδί δημοσίευσε μια εικόνα της διαδικασίας ανάκαμψης του στο γυμναστήριο, όπου προώθησε και τις νέες μπότες NIKE Mercurial Superfly.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, Cristiano Ronaldo είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της μάρκας αθλητικών ειδών. Σε αυτή την εκστρατεία, ο Ansu Fati έβαλε στο πόστο του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και απάντησε ο Πορτογάλος αστέρας. Στη λεζάντα του, ο νεαρός εμφανίζεται να εργάζεται με μια μπάλα ιατρικής με την ακόλουθη λεζάντα: «Αναρρώνει για να επιστρέψει σύντομα!»

Η απάντηση του Ρονάλντο στον Ανσου Φατί.

Ως ένας τρόπος για να τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ένα μήνυμα σε αυτό το άρθρο. Μερικές φορές τα αστέρια τόσο μεγάλα όσο αυτός δεν συνειδητοποιούν τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν μερικές λέξεις για να εμπνεύσουν άλλους παίκτες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Ansu Fati πήρε όλα φωτιά μετά από αυτό το μήνυμα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρώματα δεν έχουν σημασία όταν υποστηρίζετε ένα νεαρό ταλέντο καθώς επιστρέφει από τραυματισμό.

Επιπλέον, ο Ρονάλντο και ο νεαρός είναι μέρος της ίδιας ομάδας με τη ΝΙΚΕ. Αυτό είναι το μήνυμα του Instagram από τον Ρονάλντο: «Έλα, ‘νσου Φατί! Θα γυρίσεις σύντομα! Κυνηγήστε το!» Αναρωτιόμαστε τι σκέφτονται οι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζοντας έναν πρώην παίκτη του συλλόγου τους που υποστηρίζει ένα νεαρό της Βαρκελώνης.