Ο Ρονάλντο μπορεί να παραμείνει στη Γιουβέντους υπό έναν όρο

Αν η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μια πρόσφατη έκθεση αναφέρει ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο κάτω από μια πολύ συγκεκριμένη κατάσταση αυτό το καλοκαίρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να συνεχίσει να παίζει στο κλαμπ. Στην πραγματικότητα, ο δημοσιογράφος Tancredi Palmeri μόλις αποκάλυψε ότι ο ατζέντης του παίκτη επιβεβαίωσε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει για τη Γιουβέντους. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο που θα μπορούσε να αποτρέψει κάτι τέτοιο. Το σχέδιο είναι να κρατήσει Ronaldo τουλάχιστον μέχρι το 2023, αλλά οι μισθοί ενός άλλου παίκτη είναι ο κύριος λόγος που αυτό θα μπορούσε να πάει χαμένο.

Ο Matthijs de Ligt είναι σήμερα ένας από τους πιο αμειβόμενους παίκτες του συλλόγου και δεν είναι ο υπερασπιστής Γιουβέντους που περίμενε να είναι. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ίδια θέση που παίζουν πολύ καλύτερα από ό, τι παίζει ο Matthijs αυτή τη στιγμή. Ο Palmeri επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος δεν θα πείραζε να πουλήσει τον Ολλανδό υπερασπιστή στον πλειοδότη, αν αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πληρώσουν τον μισθό του Ρονάλντο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν συμβεί αυτό, ετοιμαστείτε για αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για το De Ligt.

Η Βαρκελώνη θα μπορούσε να προσπαθήσει να υπογράψει Matthijs.

Αν ο Ronald Koeman παραμείνει στην FC Barcelona, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθήσουν να υπογράψουν τον Matthijs de Ligt αν γίνει διαθέσιμος για αγορά. Ο Ολλανδός μάνατζερ ονειρεύεται να ξαναενώσει τον Ντε Λιγκτ με τον Φρένκι ντε Γιονγκ, όπως ήταν στην AFC Ajax. Ωστόσο, δεν μπορούμε να καθορίσουμε που θα καταλήξει ο νεαρός μετά το επόμενο καλοκαίρι. Δεν μπορούμε επίσης να καθορίσουμε ποιος θα είναι πρόεδρος της FC Barcelona την επόμενη Κυριακή.

Πολλά από αυτά που επιτρέπεται να κάνει ο Koeman θα εξαρτηθεί αυστηρά από το ποιος θα γίνει πρόεδρος το Σαββατοκύριακο. Αν η Γιουβέντους θέλει ο Ρονάλντο να παραμείνει στο κλαμπ, θα πρέπει να κάνουν κάποιο οικονομικό χώρο για να του δώσουν ό, τι απαιτεί κάθε σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κριστιάνο είναι ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα που έκανε ποτέ η Γιουβέντους. Ακόμα κι αν κάποιοι πιστεύουν το ακριβώς αντίθετο για την άφιξή του.