«Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θέλει να αποσυρθεί με περισσότερα βραβεία Ballon d’Or από το Messi»

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη πέντε βραβεία Ballon d’Or στο όνομά του, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ο Pascal Ferre αποκάλυψε το σχέδιο του Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει την αντιστοιχία του Λάιονελ Μέσι στο Μπαλόν Ντ’ Ορ μέχρι να αποσυρθεί.

Ο αρχισυντάκτης του France Football, που δίνει το βραβείο κάθε χρόνο, ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο του έχει πει προσωπικά τη «μοναδική φιλοδοξία «που έχει απομείνει στο ποδόσφαιρο.

«Ο Ρονάλντο έχει μόνο μία φιλοδοξία, και αυτή είναι να αποσυρθεί με περισσότερα βραβεία Ballon d’Or από το Messi», δήλωσε ο Ferre στους New York Times.

«Το ξέρω γιατί μου το είπε.»

Όπως έχουν τα πράγματα, ο Μέσι έχει κερδίσει το Μπαλόν ντ’ Ορ έξι φορές σε σύγκριση με τα πέντε του Ρονάλντο. Το France Football ονόμασε και τους δύο βετεράνους παίκτες ως υποψήφιους για το βραβείο 2021 τον Οκτώβριο.

Ο νικητής του 2021 είναι ακόμα άγνωστος

Παρά τις φήμες που ισχυρίζονται ότι ο Μέσι έχει οριστεί για έβδομο Ballon d’Or, ο Ferre επιμένει ότι η ταυτότητα του φετινού νικητή παραμένει μυστική.

«Αυτή είναι η έκτη χρονιά που είμαι υπεύθυνη για την εκδήλωση», πρόσθεσε. «Δεν έχω κάνει λάθος ακόμα.

«Δεν θέλω να πω ψέματα [σε όσους ρωτούν ποιος είναι ο νικητής]. Αλλά τους λέω ότι δεν μπορώ να μοιραστώ το όνομά τους γιατί οι νικητές δεν γνωρίζουν ακόμα, και δεν θα ήταν σωστό για αυτούς να μην είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν».