Ο Ρονάλντο μετακινεί ένα γκολ μακριά από την Eternity vs Γαλλία

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της κρίσιμης Πορτογαλίας εναντίον Γαλλίας Euro 2020 αγώνα, Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε ένα γκολ μακριά από το να γίνει αιώνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει επικίνδυνα στο να γίνει αιώνιος μετά το στόχο του εναντίον της Γαλλίας απόψε. Ας βάλουμε κάποιο πλαίσιο σε ό, τι συνέβη. Αν η πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο χάσει απόψε, θα γίνει υποψήφιος για την καλύτερη τρίτη θέση του Euro 2020. Ωστόσο, ήθελαν να κερδίσουν μια νίκη με κάθε μέσο απαραίτητο. Αφού ο Kylian Mbappe δοκίμασε τον Rui Patricio με ένα λαμπρό one-on-one που κέρδισε ο φύλακας, ο χρόνος του Ronaldo πλησίασε.

Κατά τη διάρκεια ενός set-piece για την Πορτογαλία, ο Hugo Lloris γλίτωσε από το να πάρει μια κόκκινη κάρτα αφού χτύπησε εντελώς τον Danilo με το αντιβράχιο του. Προφανώς ήταν ποινή, αλλά ο Λόρις είδε μόνο μια κίτρινη κάρτα. Ευτυχώς, ο Ντανίλο δεν υπέστη σοβαρά σωματικά προβλήματα παρά το τεράστιο χτύπημα στο σαγόνι του. Όταν ο υπερασπιστής της Πορτογαλίας έφυγε από το γήπεδο, ήρθε η σειρά του Cristiano να παραδώσει από το σημείο ενάντια σε έναν από τους πιο άπιαστους αντιπάλους του σε διεθνές επίπεδο.

Ο Ρονάλντο κινείται ένα βήμα πιο κοντά στην αιώνια δόξα.

Καθώς στεκόταν μπροστά στον Χιούγκο Λορί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έτρεξε προς την μπάλα και πυροβόλησε στην άλλη πλευρά του τερματοφύλακα. Σκόραρε ένα τεράστιο γκολ που τον φέρνει πιο κοντά στο να γίνει αιώνιος με ένα εξωφρενικό ρεκόρ όλων των εποχών. Στα 108 γκολ, το Cris απέχει μόνο ένα γκολ από την επίτευξη των πιο διεθνών γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το έκανε με το 178ο καπέλο του για την Πορτογαλία, που είναι μόνο δύο λιγότεροι από τον Sergio Ramos ως τον πλέον καταχθοφόνο Ευρωπαίο παίκτη στην ιστορία. Επιπλέον, ο Ρονάλντο έχει ήδη τέσσερα γκολ σε αυτό το τουρνουά, καθώς παραμένει στην κορυφή του πίνακα σκορ. Ανεξάρτητα από το πώς η Πορτογαλία κάνει απόψε, ο Cristiano Ronaldo άφησε ήδη την εντύπωσή του στο Euro 2020.