Ο Ρονάλντο λέει στους επικριτές του Μαν Γιουνάιτεντ τι σκέφτεται πραγματικά για τις απόψεις τους

Το αστέρι Red Devils σιωπά αμφισβητίες για άλλη μια φορά με ένα γκολ και να βοηθήσει σε μια νίκη 3-0 επί του Τότεναμ το Σάββατο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει διώξει τους επικριτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας ότι η αντίληψη του κοινού για την ομάδα δεν τον ενοχλεί.

Μετά από 5-0 drubbing στα χέρια του Λίβερπουλ, η United πέρασε από έντονο έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης. Ρονάλντο κλήθηκε και πάλι για την έλλειψη πιεστικής, το μέλλον του Ole Gunnar Solskjaer ως διευθυντής ήταν στον αέρα, και η ίδια η ομάδα πήρε θυμωμένα σχόλια από θρύλους όπως ο Wayne Rooney και ο Gary Neville.

Αλλά μια σταθερή νίκη 3-0 στο Τότεναμ το Σάββατο βοήθησε να μειωθεί η πίεση, με τον Ρονάλντο να παρέχει ένα γκολ και να βοηθήσει στο παιχνίδι.

«Οι επικρίσεις είναι πάντα εκεί», δήλωσε ο Ρονάλντο στο Sky Sports μετά τον αγώνα. «Για μένα, δεν με ενοχλεί γιατί έχω παίξει 18 χρόνια ποδοσφαίρου, οπότε ξέρω ότι μια μέρα [οι άνθρωποι θα πουν] είμαστε τέλειοι και μια άλλη μέρα [θα πουν] είμαστε χάλια.

«Το ξέρω αυτό και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό, αλλά είναι πάντα καλύτερο όταν οι άνθρωποι σε επαινούν και είναι ευχαριστημένοι μαζί σου.

«Μερικές φορές η ζωή είναι έτσι. Μερικές φορές πρέπει να περνάμε από κακές στιγμές και πρέπει να αλλάξουμε και αλλάξαμε σήμερα.

«Η ομάδα ήταν λίγο υπό πίεση, λίγο λυπημένη, αλλά γνωρίζαμε ότι σήμερα [μπορούσαμε] να δώσουμε μια καλή απάντηση. Παίξαμε καλά, ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά.

«Φυσικά η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα με την εμπειρία μου, τους στόχους μου, τις ασίστ μου και το έκανα σήμερα και νιώθω τόσο ευχαριστημένος με αυτό. Αλλά όσον αφορά την ομάδα, ήταν μια απίστευτη απόδοση κατά τη γνώμη μου».