Ο Ρονάλντο θρυμματίζει άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ για τη Γιουβέντους

Σήμερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε σε ένα νέο ορόσημο ως παίκτης της Γιουβέντους, αλλά η ομάδα του μπορεί ακόμα να εμφιαλώσει τη σεζόν παρά τη λαμπρότητά του.

Μιλήσαμε για την αυξανόμενη απογοήτευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους αυτή τη σεζόν τις τελευταίες εβδομάδες. Οι Bianconeri αγωνίζονται να βρουν την ιδανική ορμή τους σε μια εποχή όπου όλοι είμαστε μάρτυρες μιας Αναγέννησης Serie A. Τόσο η Inter Milan όσο και η AC Milan ηγούνται της κατηγορίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο κομμάτι της εποχής της Γιουβέντους μέχρι στιγμής.

Σήμερα, έσπασε ένα άλλο ρεκόρ που τον επιβεβαιώνει ως έναν από τους μεγάλους όλων των εποχών. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία δεν σκόραρε 20+ γκολ για 12 συνεχόμενες σεζόν στα Top 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Κριστιάνο μόλις το έκανε αυτό με το στόχο του εναντίον της Σπέτσια αλλά η κατηγορία του για νέα ατομικά τρόπαια δεν θα τελειώσει εκεί. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μέση είναι η εποχή της Γιουβέντους αυτή τη στιγμή, μπορούμε να δούμε το αστέρι να προσπαθεί να τελειώσει τη σεζόν με τουλάχιστον ένα μεμονωμένο τρόπαιο. Ας αναλύσουμε τι πρέπει να κάνει για να επιτύχει αυτόν τον στόχο.

Το Capocannoniere βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 λεπτών με τα πόδια.

Το 20ο γκολ του για τη Γιουβέντους στη Σέριε Α σημαίνει ότι τώρα είναι δύο γκολ μπροστά από τα 18 γκολ του Romelu Lukaku στο διαγωνισμό. Σε περίπτωση που ο Κριστιάνο συνεχίσει αυτό το ρυθμό, θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει στην κορυφή του πίνακα σκορ Serie A πάνω από κάθε άλλο παίκτη του διαγωνισμού. Το Χρυσό Σόου φαίνεται πολύ μακριά από την παράλογη καταμέτρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ωστόσο, ο Κρις ακόμα δεν έχει κερδίσει το κορυφαίο ατομικό τρόπαιο της Serie A.

Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει το μεγαλύτερο κίνητρό του για να παραμείνει σε αυτή τη μορφή μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν λέμε ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να κερδίσει ούτε έναν τίτλο μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι ισχυρότεροι αυτή τη στιγμή. Αν ο Άντρεα Πίρλο θέλει να τελειώσει το τουρνουά με όλες τις τιμές, χρειάζεται πολύ περισσότερα από το ρυθμό του Κριστιάνο. Ανεξάρτητα από το πώς τελειώνει η σεζόν της Γιουβέντους, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος άνθρωπος κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας.