Ο Ρονάλντο επιστρέφει στους κριτικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τέλεια ανταπόκριση

Απαντώντας στην πρόσφατη κριτική, ο Cristiano Ronaldo αποκάλυψε ότι βλέπει το μίσος ως καλό πράγμα, καθώς αποδεικνύει ότι ακόμη και οι χειρότεροι επικριτές του κρυφά «γνωρίζουν τις δυνατότητες και την αξία μου στο ποδόσφαιρο».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανησυχεί για την κριτική που στοχεύει στην αμυντική πλευρά του παιχνιδιού του, καθώς οι επικριτές του «δεν θέλουν να δούν’ τις πραγματικές συνεισφορές του.

Παρά την επιστροφή στο Ολντ Τράφορντ, η πρόσφατη βουτιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε τον Ρονάλντο στη γραμμή βολής. Οι επικριτές αμφισβήτησαν τη συνολική επίδρασή του στην ομάδα, δηλαδή στην άμυνα. Η έλλειψη πίεσης του σε σύγκριση με άλλες προπορευόμενες Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να αναφέρεται.

Αλλά ο Πορτογάλος άσος έχει απορρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς, καθώς αισθάνεται ότι οι κριτικοί απλά δεν θέλουν να δουν τα θετικά του παιχνιδιού του.

Τι είπε το CR7;

«Ξέρω πότε η ομάδα χρειάζεται τη βοήθειά μου αμυντικά», δήλωσε ο Ρονάλντο στο Sky Sports. «Αλλά ο ρόλος μου στη λέσχη είναι να κερδίσω, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει και να σκοράρει — [η αμυντική πλευρά] είναι μέρος της δουλειάς μου.

«Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να το δουν αυτό είναι επειδή δεν με συμπαθούν αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι 36, κερδίζω τα πάντα, οπότε θα ανησυχώ για τους ανθρώπους που λένε κακά πράγματα για μένα; Κοιμάμαι καλά τα βράδια. Πηγαίνω στο κρεβάτι μου με τη συνείδησή μου πολύ καλά. Συνεχίστε με αυτό γιατί θα κλείνω τα στόματα και θα κερδίζω πράγματα.

«Η κριτική είναι πάντα μέρος της επιχείρησης. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Και το βλέπω σαν ένα καλό πράγμα για να είμαι ειλικρινής. Αν ανησυχούν για μένα ή μιλούν για μένα, είναι επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητες και την αξία μου στο ποδόσφαιρο ακόμα. Οπότε είναι καλό. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: αν είσαι σε σχολείο και είσαι ο καλύτερος μαθητής, ρωτάς τον χειρότερο μαθητή αν του αρέσει καλύτερα, θα πουν ότι δεν τον συμπαθούν.

«Νομίζω ότι η κύρια λέξη είναι ότι είμαι ακόμα χαρούμενος και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία πόσα πράγματα κέρδισα στην καριέρα μου. Κερδίζω τα πάντα, αλλά έχω κίνητρο.

«Βρίσκομαι σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου, ακόμα και με την ηλικία μου, και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ — για να προσπαθήσω να κερδίσω και πιστεύω ότι το Μάντσεστερ πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο νίκης και σκέψης για να κερδίσει μεγάλα πράγματα, οπότε είμαι εδώ για να βοηθήσω».