Ο Ρονάλντο εντυπωσιάζει τους οπαδούς με απίστευτο σπριντ από κουτί σε κουτί σε μόλις 10 δευτερόλεπτα

Ένας 36χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός με ένα απίστευτο σπριντ στην κλήρωση της Πορτογαλίας με την Ισπανία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έτρεξε από κουτί σε κουτί μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα στο 87ο λεπτό της κλήρωσης 0-0 της Πορτογαλίας με την Ισπανία.

Οι φιλικοί της Παρασκευής δεν πήγαν ακριβώς όπως ήλπιζε η Πορτογαλία, αλλά οι υπερασπιζόμενοι Ευρωπαίοι πρωταθλητές άφησαν αήττητους το Wanda Metropolitano και έχουν ακόμα ένα φιλικό ενάντια στο Ισραήλ την επόμενη Τετάρτη.

Και αυτό το λαμπρό αργοπορημένο τρέξιμο από τον Ρονάλντο δείχνει ότι ο πρωταγωνιστής τους παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 36χρονος ξεκίνησε μέσα στο κουτί της Πορτογαλίας πριν φτάσει στην άλλη πλευρά σε χρόνο μηδέν, καθώς οι συμπαίκτες του στην Πορτογαλία ξεκίνησαν μια γρήγορη αντεπίθεση με την ανάκτηση της μπάλας από την Ισπανία.

Τι είχαν να πουν οι οπαδοί;

Ενώ η καθυστερημένη κίνηση της Πορτογαλίας δεν κατέληξε στο τίποτα στο τέλος, η εκπληκτική διαδρομή του Ρονάλντο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter.

Ποιο είναι το επόμενο για την Πορτογαλία;

Ο Ρονάλντο και η Πορτογαλία θα επιστρέψουν στην δράση την επόμενη Τετάρτη για έναν τελευταίο φιλικό εναντίον του Ισραήλ στη Λισαβόνα.

Στη συνέχεια, οι άνδρες του Fernando Santos ξεκινούν την άμυνα του τίτλου τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 15 Ιουνίου με το άνοιγμα του ομίλου F. Στη συνέχεια έρχονται η Γερμανία (19 Ιουνίου) και η Γαλλία (23 Ιουνίου).