Ο Ρονάλντο είναι θετικός για COVID-19, χάνει ένα μεγάλο γεγονός

Ο Βραζιλιάνος θρύλος έχασε την 101η επέτειο του Cruzeiro μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της παιδικής του λέσχης.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο βγήκε θετικός για κορωναϊό εν όψει των εορτασμών για την 101η επέτειο του Cruzeiro.

Η βραζιλιάνικη Serie B πλευρά επιβεβαίωσε την Κυριακή το πρωί τοπική ώρα ότι ο νέος πλειοψηφικός μέτοχος τους έχει δοκιμαστεί θετικά για την ασθένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώρες πριν από τον εορτασμό της μεγάλης εκδήλωσης ορόσημο τους στο Μπέλο Οριζόντε.

Το Cruzeiro ανέφερε ότι ο Ρονάλντο έχει δείξει ήπια συμπτώματα και τώρα αναπαύεται σε απομόνωση.

«Ο Κρουζέιρο αναφέρει ότι σήμερα το πρωί της Κυριακής ο Ρονάλντο Ναζάριο βγήκε θετικός στο COVID-19. Αυτό καθιστά αδύνατο για αυτόν να πάει στο Μπέλο Οριζόντε σήμερα, καθώς και την παρουσία του στις αναμνηστικές δράσεις για την επέτειο του συλλόγου», διαβάστε μια δήλωση.

«Ο Ρονάλντο τα πάει καλά, με ήπια συμπτώματα και, με ιατρική συμβουλή, βρίσκεται τώρα σε ανάπαυση και κοινωνική απομόνωση».

Ο Ρονάλντο ήταν το δεύτερο μεγάλο όνομα που βγήκε θετικός για το COVID-19 το Σαββατοκύριακο, μετά το αστέρι του Παρισιού Saint-Germain Lionel Messi.

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης, με το παρατσούκλι «O Fenômeno» (The Fenômeno), ολοκλήρωσε την εξαγορά του Cruzeiro τον περασμένο μήνα αγοράζοντας το 90% των μετοχών από την παιδική του λέσχη. Η συμφωνία ήταν αξίας 400 εκατομμυρίων πραγματικών (€62m/70 εκατ. δολάρια).

Έχει επίσης μερίδιο 51% στην Ισπανική Λέσχη Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ο Κρουζέιρο, ο οποίος φέρεται να έχει χρέος άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει ήδη δει αρκετές αλλαγές από τότε που ανέλαβε ο Ρονάλντο.

Μία από αυτές τις αλλαγές αφορούσε την απόλυση του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βραζιλίας του Ρονάλντο, Vanderlei Luxemburgo.