Ο Ρονάλντο γράφει ιστορία σε μια δύσκολη νύχτα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καθώς ένας νέος αγώνας Champions League πηγαίνει στα βιβλία της ιστορίας, ο Ρονάλντο μόλις έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ σε μια δύσκολη νύχτα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο κλαμπ. Κατά την άφιξή του, έκανε ένα όνειρο ντεμπούτο σκοράροντας ένα γκολ στην επιστροφή του στο Old Trafford. Ο Cristiano πάντα ανέφερε ότι αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην πόλη του Μάντσεστερ και πόσο αγαπά αυτό το ίδρυμα. Σήμερα, σηματοδότησε ένα τεράστιο ορόσημο ως Κόκκινος Διάβολος παίζοντας τον 300ο επίσημο αγώνα με τη λέσχη.

Το έκανε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Champions League (το αγαπημένο του τουρνουά) ενάντια στην Αταλάντα της Serie A. Cristiano ξεκίνησε αυτό το παιχνίδι με την ελπίδα ότι η United μπορεί να πάρει πίσω στο δρόμο της νίκης. Τις τελευταίες εβδομάδες, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτό που περίμενε, καθώς η ομάδα αγωνίζεται να βρει τη θέση της σε κάθε τουρνουά. Την επόμενη εβδομάδα, ο Ρονάλντο θα παίξει τον 301ο αγώνα του ως United παίκτης εναντίον της Λίβερπουλ FC. Ο Old Trafford θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί το μεγαλύτερο αστέρι του αλλά πρώτα, πρέπει να σπρώξουν την ομάδα μπροστά σε μια δύσκολη νύχτα για την United.

Η δουλειά του Solskjaer βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το πρώτο μισό εναντίον της Αταλάντα στο Old Trafford είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αισθάνεται όλο και πιο μοναχικός στην επίθεση. Ήταν αναμφισβήτητα ο μόνος παίκτης της United που προσπάθησε να κάνει τη διαφορά απόψε. Οι Ιταλοί επισκέπτες χρειάστηκαν μόνο μισή ώρα για να σκοράρουν δύο γκολ που σήμερα αφήνουν τον Ole Gunnar Solskjaer ενάντια στα σχοινιά. Το πρόσωπό του ήταν αρκετά αφηγηματικό μετά από κάθε γκολ που σκόραρε η Αταλάντα. Ο γκάφερ ξέρει ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες του μέρες ως μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη φορά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει να μην σώσει τη δουλειά του Όλε επειδή μπορεί να πει πόσο σημαντικό είναι να πάρει έναν ιδανικό μάνατζερ για την United αυτή τη σεζόν. Επίσης, το να βοηθάς κάποιον που δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του είναι απλά αδύνατο. Την επόμενη Κυριακή, μια ήττα στο σπίτι ενάντια στο Λίβερπουλ πιθανότατα θα διεκδικήσει τη δουλειά του Όλε καθώς η οικογένεια Γκλέιζερ θα ξεμείνει από δικαιολογίες για να τον κρατήσει. Ο Ρονάλντο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν μάνατζερ σαν τον Ζιντάν για να τον βοηθήσει να πάρει πίσω το κύρος που έχασε τους τελευταίους 12 μήνες.