Ο Ρονάλντο αποκαλύπτει τη θλιβερή αλήθεια σχετικά με την ηλικία των 36 ετών

Την ημέρα των 36ων γενεθλίων του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε εξαιρετικά συναισθηματικός με ένα εγκάρδιο μήνυμα προς τους θαυμαστές του. Είναι η θλιβερή αλήθεια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γίνεται νεότερος, όλοι ευχόμαστε να μπορούσε απλά να μείνει στα 36 για πάντα, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Αν και εξακολουθεί να παίζει σε ένα εντυπωσιακό επίπεδο αυτή τη στιγμή, είναι προφανές ότι η ώρα αρχίζει να παίρνει ένα τίμημα για το αστέρι της Γιουβέντους. Σήμερα ήταν μια ειδική περίσταση γι ‘αυτόν, αλλά είχε επίσης ανάμεικτα συναισθήματα καθώς η πραγματικότητα άρχισε να ξημερώνει πάνω του. Ο χρόνος για να αποσυρθείς πλησιάζει καθώς οι μέρες συνεχίζουν να περνάνε.

Σε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μοιράστηκε σήμερα με τα τέσσερα παιδιά του και τη σύζυγό του, ο Κριστιάνο ανοίχτηκε για τη θλιβερή αλήθεια. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα έχει απομείνει για να παίξει σε αυτό το επίπεδο, μερικοί είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να το κάνει μέχρι τα 40 του. Ωστόσο, ο Ρονάλντο ανέφερε ότι δεν μπορεί να το κρατήσει για άλλα 20 χρόνια. Ακριβώς, έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο Sporting CP στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών. Ο χρόνος δεν συγχωρεί κανέναν, ούτε καν τον αιώνιο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ας τον απολαύσουμε όσο τον έχουμε ακόμα, εντάξει;

Η συναισθηματική ανάρτηση του Ρονάλντο στο Instagram.

Εδώ είναι αυτό που έγραψε ο Ρονάλντο στο Instagram: «36 ετών, απίστευτο! Αισθάνεται σαν όλα ξεκίνησαν χθες, αλλά αυτό το ταξίδι είναι ήδη γεμάτο περιπέτειες και ιστορίες για να θυμόμαστε από. Η πρώτη μου μπάλα, η πρώτη μου ομάδα, το πρώτο μου γκολ… ο χρόνος περνάει. Από τη Μαδέρα ως τη Λισαβόνα, από τη Λισαβόνα στο Μάντσεστερ, από το Μάντσεστερ στη Μαδρίτη, από τη Μαδρίτη μέχρι την Τουρίμ, αλλά πάνω απ’ όλα, από τα βάθη της καρδιάς μου μέχρι τον κόσμο… Έχω δώσει ό, τι μπορούσα, ποτέ δεν κράτησα πίσω και πάντα προσπαθούσα να παραδώσω την καλύτερη δυνατή εκδοχή μου. Σε αντάλλαγμα, μου έδωσες την αγάπη και τον θαυμασμό σου, την παρουσία σου και την ανεπιφύλακτη υποστήριξή σου.

«Και γι’ αυτό, δεν θα μπορέσω ποτέ να σε ευχαριστήσω αρκετά. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εσένα. Καθώς γιορτάζω τα 36α γενέθλιά μου και τα 20α μου χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, λυπάμαι που δεν μπορώ να σου υποσχεθώ άλλα 20 χρόνια. Αλλά αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ, είναι ότι όσο συνεχίζω, δεν θα λάβετε ποτέ λιγότερο από 100% από μένα! Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη την υποστήριξή σας και για τα ευγενικά μηνύματα και τις πρωτοβουλίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Σημαίνει πολλά για μένα και όλοι έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.»