Ο Ρονάλντο αποκαλύπτει ποιος θέλει να κερδίσει το Ballon d’Or

Ο Ronaldo Nazario, δύο φορές νικητής του Ballon d’Or, αποκάλυψε ποιος παίκτης θα ήθελε να δει να άρει το βραβείο πριν από την τελετή του επόμενου μήνα.

Ο Καρίμ Μπενζέμα είναι ο άνθρωπος που ο Ρονάλντο Ναζάριο ελπίζει να κερδίσει το βραβείο Μπαλόν Ντ’ Ορ 2021 τον επόμενο μήνα.

Μετά από ένα χρόνο παύση, η πιο διακεκριμένη ατομική τιμή του ποδοσφαίρου επανέρχεται στη δουλειά. Το France Football παρουσίασε τη λίστα των 30 ανδρών την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιελάμβανε τους ομοίους του Lionel Messi και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αλλά ενώ οι bookmakers και οι οπαδοί περιμένουν ο Messi να κερδίσει το βραβείο για έβδομη φορά στις 29 Νοεμβρίου, ο Ronaldo έχει σταυρώσει τα δάχτυλά του για Benzema.

«Χωρίς αμφιβολία, ο υποψήφιός μου για το Ballon d’Or είναι ο Benzema», δημοσίευσε στο Facebook ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης.

«Ο καλύτερος επιθετικός, βάναυσο επίπεδο για 10 χρόνια, και πρωταθλητής πάνω απ’ όλα. Δεν νομίζεις;»

Από την έξοδο του Cristiano το 2018, ο Benzema άκμασε ως κύριος άνθρωπος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός σκόραρε 35 γκολ μόνο για το club και τη χώρα το 2021 και ξεκίνησε τη νέα σεζόν με στυλ.

Βοηθώντας τη Γαλλία να κερδίσει το Nations League το Σαββατοκύριακο έχει ενισχύσει μόνο την αξίωση του Benzema για ένα πρώτο Ballon d’Or.