Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ προσφέρει μια ενημέρωση για την ανάρρωση της Εδέμ Χάζαρντ.

Μετά την επιστροφή του στο Βέλγιο, ο Roberto Martinez προσέφερε ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία αποκατάστασης της Eden Hazard κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Eden Hazard δεν είχε παίξει στην ομάδα Βελγίου του Roberto Martinez από τον Νοέμβριο του 2019 λόγω των μακρών τραυματισμών που υπέστη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σχέδιο είναι να επιστρέψει ενδεχομένως στην ομάδα με πλήρη ισχύ για τα Ευρώ. Χθες, επέστρεψε εναντίον της Κροατίας για να παίξει τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα χωρίς αρνητικά αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου υπό τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο Χάζαρντ υπέστη μια σημαντική ψυχολογική αναποδιά με διάφορους τραυματισμούς που τον κράτησαν μακριά από το ανώτερο επίπεδο απόδοσης του.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν θέλει να συμβεί το ίδιο θέμα με το Βέλγιο και το σχέδιό του καταρτίστηκε μετά τον αγώνα της Κυριακής. Το γεγονός ότι έπαιζε μόνο 10 λεπτά δεν ήταν τόσο σημαντικό για τον Μαρτίνεζ όσο για να τον κάνει να βγει στο γήπεδο. Τώρα, το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή του ξεκινά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης με το Βέλγιο. Αν θέλουν να επιστρέψει ο καλύτερος Χάζαρντ, πρέπει πρώτα να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του στο γήπεδο. Για το επόμενο παιχνίδι που παίζουν, ίσως το αστέρι να πάρει για να παίξει μερικά ακόμη λεπτά.

Ο Μαρτίνεζ ελπίζει να ανακτήσει τον Χάζαρντ με πλήρη ικανότητα.

Ως μέρος της διαδικασίας επιστροφής, η Eden Hazard χρειαζόταν μόνο για να πάρει μια αίσθηση του πώς είναι να επιστρέψει στην εθνική του ομάδα. Ας έχουμε κατά νου ότι μιλάμε για τον πιο ταλαντούχο παίκτη που έχει το Βέλγιο αυτής της χρυσής γενιάς. Αν ο Χάζαρντ επιστρέψει στην πρώτη του μορφή, αυτή η ομάδα σίγουρα θα είναι υποψήφιος για τον τίτλο. Αλλά ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ θέλει να το πάει αργά όπως αναφέρει ο Μάρκα: «Ο στόχος για την Εδέμ είναι να είναι στο γήπεδο.

«Ήταν σχεδόν ένα ψυχολογικό βήμα. Τα λεπτά δεν είχαν σημασία. Τώρα θα πρέπει να πάρει περισσότερα λεπτά. Το επόμενο βήμα θα είναι στην εκπαίδευση. Πρέπει να κάνει αυτό το βήμα μπροστά χωρίς ρίσκο, με ασφαλή τρόπο. Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα είναι έτοιμος, νομίζω ότι εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι ιατρικά καλά τώρα. Θέλω να δω την Εδέμ Χάζαρντ ευτυχισμένη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, και να κάνει τη διαφορά.»