Ο Ρομά σκηνοθέτης Πίντο αποκαλύπτει τη λύπη του Ξάκα

Η διεθνής Ελβετία φαινόταν να ενταχθεί στη Serie A αυτό το καλοκαίρι, αλλά η μεταφορά τελικά κατέρρευσε.

Ο σκηνοθέτης Ρομά Tiago Pinto επιμένει ότι η αδυναμία του συλλόγου να υπογράψει τον Granit Xhaka αποτελεί τη «λύπη του για αυτή την αγορά μεταφοράς», ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι η κίνηση μπλοκαρίστηκε από την Arsenal.

Οι Ρομά κατέβαλαν καλές προσπάθειες για να ανανεώσουν την ομάδα τους στην καλοκαιρινή αγορά αφού διόρισε τον Jose Mourinho ως προπονητή.

Η πλευρά Serie A υπέγραψε έναν νέο τερματοφύλακα — τον Rui Patricio — τρεις νέους υπερασπιστές — τον Bryan Reynolds, τον Roger Ibanez και τον Matias Vina — και δύο νέους προς τα εμπρός — τον Eldor Shomurodov και την Tammy Abraham και πούλησαν πάνω από μισή ντουζίνα παίκτες τους ενώ δάνεισαν περίπου μισή ντουζίνα περισσότερους.

Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να φέρουν έναν μέσο παρά το γεγονός ότι συνδέονται στενά με τον Xhaka. Κάποια στιγμή, φαινόταν σαν ο παίκτης να ήταν γραφτό να μετακομίσει στο Stadio Olimpico, αλλά η κίνηση δεν υλοποιήθηκε ποτέ και τελικά διέπραξε το μακροπρόθεσμο μέλλον του στην Arsenal.

«Η αγορά είναι κλειστή και σήμερα διασκεδάζω, επειδή αγοράσαμε τόσους πολλούς παίκτες, αλλά όλοι με ρωτούν για τον μέσο», δήλωσε ο Pinto στους δημοσιογράφους, όπως αναφέρει ο Goal.

«Όλοι ξέρουν ότι κυνηγούσαμε τον Xhaka, ήθελε να έρθει στη Ρώμη, αλλά η Arsenal δεν τον ελευθέρωσε. Λυπάμαι γι’ αυτή την αγορά μετακίνητων.»