Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκαλύπτει το τελετουργικό πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το αστέρι των Three Lions αναμένεται να έχει μια θέση στο lineup του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκάλυψε ότι προετοιμάζεται για παιχνίδια κάνοντας διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής.

Ο Στέρλινγκ τελείωσε το επιτυχημένο ξόρκι του στο Μάντσεστερ Σίτι για να ενταχθεί στην Τσέλσι πέρσι Ωστόσο, αγωνίστηκε να εντυπωσιάσει τους πρώτους μήνες του στο Stamford Bridge.

Η διεθνής Αγγλία λέει ότι η κριτική που δέχεται μόνο τον παρακινεί να τα πάει καλύτερα.

«Αυτό που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα είναι όλες οι αποτυχίες που είχα. Όλα τα «δεν μπορείς» — δεν μπορείς να κάνεις αυτό, δεν μπορείς να κάνεις εκείνο, δεν είσαι αρκετά καλός. Αυτά τα πράγματα πάντα με οδηγούν,» Sterling στην Daily Mail.

Ο Στέρλινγκ πιθανότατα θα διατηρήσει την αρχική του θέση στη σύνθεση της Αγγλίας παρά το απογοητευτικό ξεκίνημά του στη νέα σεζόν.

Η τεράστια πίεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου οδηγεί μερικές φορές σε αξέχαστες γκάφες και αστοχίες. Αλλά η συνήθεια διαλογισμού του Στέρλινγκ μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει καλύτερα την κατάσταση.

«Είναι κάτι που κάνω κάθε μέρα», πρόσθεσε ο Sterling. «Επικεντρώνομαι στην αναπνοή μου και επικεντρώνομαι στο να πάω σε ένα μέρος όπου είναι ήσυχα. Όσο περισσότερο δεν σκέφτομαι το παιχνίδι και συνεχίζω την καθημερινότητά μου, τόσο το καλύτερο».

Σε ερώτηση αν γίνεται προληπτικός πριν από τα παιχνίδια, απάντησε: «Αν σκοράρω, θα προσπαθήσω να φορέσω τους ίδιους προπονητές με την φόρμα μου στο επόμενο παιχνίδι. Αν δεν σκοράρω θα πάει πίσω στην ντουλάπα!»