Ο Ρατζίεβατς αποκαλύπτει το κόστος της Γκάνα στην ήττα του AFCON

Τα Black Stars ξεκίνησαν την τελευταία τους πρόκληση για το ηπειρωτικό στέμμα με μια ήττα στον πρώτο τους αγώνα.

Ο μάνατζερ της Γκάνα Μίλοβαν Ράγιεβατς έχει προτείνει την αδυναμία της πλευράς του να ολοκληρώσει τις πιθανότητές τους, κόστισε εναντίον του Μαρόκου.

Οι Δυτικοαφρικανοί έπεσαν σε μια απογοητευτική ήττα με 1-0 στους Atlas Lions τη Δευτέρα για την έναρξη του αγώνα τους στην ομάδα Γ, αφήνοντας τους τελευταίους στο ομαδικό τραπέζι και τρεις πόντους έξω από το σημείο νοκ-άουτ.

Η Γκάνα είχε μόνο πέντε βολές στον αγώνα, με δύο από αυτούς στο στόχο. Ο Καπετάνιος Αντρέ Άιου πλησίασε να σκοράρει με ένα βόλεϊ, αλλά κατά τα άλλα έμειναν απογοητευμένοι σε μια ανεπανάληπτη υπόθεση.

Το γκολ της Σοφιάν Μπουφάλ επτά λεπτά από το χρόνο σφράγισε τη νίκη για το Μαρόκο στη Γιαουντέ.

«Ελπίζουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια’

Μιλώντας μετά την τελική σφυρίχτρα, ο Ράγιεβατς έδωσε τις απόψεις του για την απόδοση της ομάδας και τους μελλοντικούς στόχους.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στο γήπεδο ήταν δύο μεγάλες ομάδες αφρικανικού ποδοσφαίρου. Το Μαρόκο σκόραρε με την πρώτη ευκαιρία που είχε», δήλωσε ο Σέρβος.

«Δράττομαι της ευκαιρίας για να συγχαρώ το Μαρόκο και τους παίκτες μου για τη δέσμευση που επέδειξαν στο γήπεδο. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά.

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες βαθμολόγησης, αλλά δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία. Είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτή την άποψη.

«Ελπίζουμε να σκοράρουμε γκολ και να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θα αναλύσω ήρεμα το στόχο πυροβολισμό παραχώρησε και να δούμε πού η ομάδα έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτή τη στιγμή, θα επικεντρωθούμε στον αγώνα».

Γκάνα επιστρέψει στη δράση την Παρασκευή μακριά στην ομάδα Γ ηγέτες Γκαμπόν σε Γιαουντέ, Καμερούν.