Ο Ράμσντεϊλ θα γίνει η Αγγλία Νο.1 στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Μετά την ένταξή του στην Arsenal το καλοκαίρι, ο Aaron Ramsdale έχει βάλει τα μάτια του στο Νο 1 της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2022.

Ο τερματοφύλακας της Arsenal Aaron Ramsdale επιθυμεί έντονα να αρπάξει το πουκάμισο England No.1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μετά την είσοδό του στην εθνική ομάδα.

Λόγω του τραυματισμού του Ντιν Χέντερσον κατά τη διάρκεια του Euro 2020, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε κληθεί για καθυστερημένο καθήκον. Επιπλέον, ο 23χρονος έλαβε πράσινο σήμα για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Ανδόρας και της Ουγγαρίας νωρίτερα τον Οκτώβριο.

Στην πραγματικότητα, ο Ράμσντεϊλ δεν έχει ακόμη βάλει ένα ανώτατο καπέλο με την Αγγλία, αν και έχει κατασπαράσει τους κριτικούς με κάποιες ποιοτικές παραστάσεις για τους Gunners τελευταία. Έχοντας αυτό υπόψη, το Arsenal No.1 πιστεύει ότι θα μπορέσει να μπει στην εθνική του ομάδα για το μεγάλο τουρνουά στο Κατάρ.

Ο Ramsdale μίλησε για την εποχή του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην επίσημη ιστοσελίδα της AFC Wimbledon. Είπε: «Εγώ και η κυρία θα πηγαίναμε διακοπές και θα χαλαρώσουμε. Το επόμενο πράγμα που ξέρω είναι ότι είμαι στην ομάδα, είμαι πλήρως μέρος της και ήταν μερικές από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου!»

«Συνεχίζω να λέω ότι ήταν μια μεγάλη γιορτή για παλικάρι», πρόσθεσε. «Αυτό είναι μόνο το ομαδικό πνεύμα που είχαμε, και απείχαμε μόνο μερικές κλωτσιές από το να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

«Απλά πρόσθεσε ορμή και πείνα για να τα πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συμμετάσχω ξανά και ελπίζω ότι αυτό θα έχει να κάνει με έναν αρχικό ρόλο».