Ο Ράμος πλησιάζει πιο κοντά στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο PSG

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Sergio Ramos πλησιάζει στο να κάνει την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του για τη νέα του ομάδα PSG.

Ο Σέρτζιο Ράμος κρίθηκε ικανός να κάνει επιτέλους το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του για το Παρίσι Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο βετεράνος Ισπανός αμυντικός έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και εντάχθηκε στις τάξεις του συλλόγου Ligue 1.

Ωστόσο, οι τραυματισμοί έχουν δυσκολευτεί τον 35χρονο που δεν έχει ακόμη καταφέρει να κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τους Παριζιάνους.

Αλλά τώρα, το αφεντικό της Αργεντινής πιστεύει ότι Ramos είναι αρκετά κοντά στο να κάνει το ντεμπούτο του για PSG.

Την Παρασκευή, ο Ποτσετίνο δήλωσε: «Ένας νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως ο Σέρτζιο Ράμος, με το ανταγωνιστικό του επίπεδο και τη νοοτροπία του, θα δυσκολευτεί να δεχτεί να μην παίξει όσο θα ήθελε. Αλλά είναι πολύ δυνατός.»

«Εργάζεται εξαιρετικά σκληρά και πιστεύουμε ότι σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, και ήταν. Αυτό αναφέρεται στην ωριμότητά του, οπότε πιστεύουμε ότι μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα σύντομα».

«Έχει εκπαιδευτεί πλήρως τρεις φορές αυτή την εβδομάδα. Ανταπολαμβάνει καλά το φόρτο εργασίας και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να προσεγγίσουμε τον ανταγωνισμό».