Ο Ράμος διαλέγει ανάμεσα στον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Κίλιαν Μμπάπε

Από τα πολλά πρωτοσέλιδα που πρόσφερε στη συνομιλία του με τον Ibai Llanos, ο Sergio Ramos διάλεξε ανάμεσα στον Erling Haaland και τον Kylian Mbappe.

Όλοι ξέρουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Κίλιαν Μμπάπε το επόμενο καλοκαίρι. Όλοι οι υποστηρικτές του συλλόγου θεωρούν αυτούς τους δύο παίκτες ως τις μόνες επιλογές για να επιλέξουν ως τον νέο τους παίκτη franchise. Ο Mappe είναι αναμφισβήτητα ο αγαπημένος από τους δύο, αλλά ο Haaland προσφέρει σήμερα καλύτερους αριθμούς από τον Γάλλο. Ακόμα δεν είχαμε ακούσει τίποτα για το θέμα από τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρτζιο Ράμος. Ήταν στην ευχάριστη θέση να απαντήσει στην ερώτηση κατά τη διάρκεια της ροής του ήπατος Twitch με τον Ibai Llanos.

Λάβετε υπόψη ότι ο Ράμος έχει εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τις συμφωνίες του Φλορεντίνο Περέζ και τι θέλει πραγματικά ο σύλλογος. Έχοντας αυτό κατά νου, ο Sergio είπε τα εξής: «Θα ήθελα να έρθουν και οι δύο, αλλά αν έρθει ένας από αυτούς, θα ήταν ευκολότερο να υπογράψει Haaland. Με τον Mappe οι οικονομικές συνθήκες είναι πιο δύσκολες. Ο Haaland δεν θα ήταν κακός λόγω της πείνας του για στόχους, το μέγεθός του, την ταχύτητά του… Θα ήταν ευκολότερο να επιτευχθεί συμφωνία για τον Haaland».

Ποιος έχει την καλύτερη ευκαιρία να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Από επιχειρηματική άποψη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ράμος θέτει ένα μεγάλο σημείο. Ο Erling Haaland είναι ένας ευκολότερος στόχος λόγω της οικονομικής στιγμής που περνούν όλα τα σωματεία. Η PSG δεν χρειάζεται πραγματικά να πουλήσει κανέναν από τους παίκτες της και ο Mappe θα ζητούσε μια τεράστια πληρωμή. Ο Haaland είναι μόλις 20 ετών και θα ήταν λιγότερο ακριβός από τον Kylian αυτή τη στιγμή. Αλλά η άφιξη της Joan Laporta στη Βαρκελώνη κάνει την άφιξη του Haaland πιο περίπλοκη.

Όπως είπαμε και πριν, ο πρόεδρος του Μπλαουγκράνα έχει μια φανταστική σχέση με τον Mino Raiola (πράκτορα του Haaland). Ενώ ο Φλορεντίνο Περέζ δεν αντέχει να τον βλέπει. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο Λίο Μέσι. Αν φύγει από τη Βαρκελώνη, μεγάλες βάρδιες θα γίνουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Αν ήσουν ο Φλορεντίνο Περέζ, ποιον θα διάλεγες ανάμεσα σε αυτά τα δύο νεαρά αστέρια;