Ο πρώτος γύρος του αγώνα DFB Pokal της Μπάγερν Μονάχου καθυστέρησε λόγω του COVID-19

Ο πρώτος γύρος του αγώνα DFB Pokal μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Bremer SV αναβλήθηκε λόγω της εκδήλωσης κρουσμάτων COVID-19.

Η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να περιμένει για να συγκρουστούν με την Bremer SV στον πρώτο γύρο της DFB Pokal λόγω της εξάπλωσης του COVID-19 όπως ανακοινώθηκε από τη Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Το φωτιστικό είχε προγραμματιστεί για αυτή την Παρασκευή, καθώς η 5η βαθμίδα λέσχη Bremer επρόκειτο να φιλοξενήσει τους βασιλιάδες της Μπουντεσλίγκα. Αυτός ήταν ένας καλά αναμενόμενος αγώνας και για τα δύο ρούχα πριν από την εγχώρια εκστρατεία 2021-22.

Όπως και να έχει, η τοπική λέσχη κήρυξε το δεύτερο θετικό κρούσμα coronavirus σε διάστημα δύο ημερών. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι έπρεπε να προωθηθεί σε μια άλλη ημερομηνία που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Επιπλέον, ολόκληρη η ομάδα της Bremer θα περάσει μια περίοδο απομόνωσης. Η DFB κατέληξε σε επίσημη δήλωση, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει την καθυστέρηση του δεύτερου γύρου του τουρνουά.

«Η διαχείριση του DFB-Pokal ακύρωσε το παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή μεταξύ Bremer SV και Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε η δήλωση. «Το υπόβαθρο είναι τα επίσημα διαταγμένα μέτρα καραντίνας για την Bremer SV.»

«Η DFB θα αποφασίσει για την ανα-αναμέτρηση του παιχνιδιού το συντομότερο δυνατόν σε συντονισμό και με τις δύο ομάδες.»

«Επιπλέον, η κλήρωση για τον δεύτερο γύρο πρέπει να αναβληθεί λόγω της κατανομής και των δύο συλλόγων σε διαφορετικά δοχεία».