Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης σηκώνει το καπάκι για την προσφορά μεταφοράς Salah

Ο σούπερ σταρ του Λίβερπουλ έχει αποτελέσει αντικείμενο ενδιαφέροντος για τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και αρκετό καιρό, με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου να τροφοδοτεί τις φήμες.

Ο Mohamed Salah είναι «καταζητούμενος από τη Ρεάλ Μαδρίτης», λέει ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ramon Calderon, αλλά είναι απίθανο να μπορούν να υπογράψουν το Liverpool προς τα εμπρός.

Οι φήμες για μεταφορά είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης είτε στη Βαρκελώνη έχουν ενταθεί από τότε που ο Salah αρνήθηκε να αποκλείσει την προοπτική κατά τη διάρκεια συνέντευξης τον Δεκέμβριο. Έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο του, αλλά η Λίβερπουλ μπορεί να είναι απρόθυμη να πουλήσει τον κορυφαίο σκόρερ της.

Η απροθυμία τους σημαίνει ότι μια τεράστια οικονομική προσφορά θα απαιτηθεί για να τους δελεάσει σε μια πώληση, η οποία θεωρεί ότι ο Καλντερόν κάνει μια κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης απίθανη.

«Είναι σπουδαίος παίκτης και σκόρερ», είπε ο Ισπανός ON Time Sports. «Βοήθησε τη Λίβερπουλ δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, αλλά δεν νομίζω ότι θα τον αφήσουν να φύγει.

«Αναμένεται ότι, αν ήταν να το σκεφτούν, θα τον άφηναν να πάει μόνο για πολλά χρήματα.

«Το Salah είναι επιθυμητό, φυσικά, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Λίβερπουλ θα ζητούσε πολλά χρήματα και, εάν η συμφωνία αυτή ολοκληρωθεί, θα ήταν ζωτικής σημασίας.

«Ο Salah είναι ένας σπουδαίος παίκτης με φανταστικές δυνατότητες, και κάθε σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει τέτοια ταλέντα, αλλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν νομίζω ότι έχουν τα οικονομικά μέσα για να υπογράψουν Salah.»

Ο μάνατζερ του Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο, επέμεινε ότι ο Salah παραμένει χαρούμενος στο Άνφιλντ μετά τη νίκη του συλλόγου με 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.