Ο πρώην πράκτορας του Neymar περιγράφει πώς απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης του L’Equipe, ένας από τους πρώην πράκτορες του Neymar αποκάλυψε πώς το αστέρι της Βραζιλίας απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστορία του Neymar με τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε όταν το αστέρι της Βραζιλίας ήταν μόλις 13 ετών, ταξίδεψε στην πόλη για μια μαζική δοκιμή. Ο πράκτορας Βάγκνερ Ribeiro δούλευε με τον Neymar από παιδί και παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι και σήμερα. Ήταν γύρω από την πρώτη φορά που ο Florentino Perez πλησίασε τον πατέρα του για να τον υπογράψει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε, ο πρόεδρος του ισπανικού γίγαντα προσπάθησε να υπογράψει τον Neymar τρεις φορές. Μια φορά όταν ήταν παιδί. Η δεύτερη φορά συνέβη όταν έφυγε από τον Σάντος. Και την τρίτη φορά όταν ήταν δύο χρόνια στο συμβόλαιο PSG. Αλλά κάθε φορά, ο Neymar είχε την πολυτέλεια να απορρίψει τους Los Blancos.

Ribeiro υπενθύμισε εκείνες τις φορές κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο L’Equipe: «Ήταν 13 και ήταν ήδη ένα αστέρι. Ο Neymar ήρθε στη Μαδρίτη 20 μέρες με μένα και τον πατέρα του. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ήθελε και ήταν πρόθυμοι να τον πληρώσουν καλά. Αλλά ο πρόεδρος του Σάντος με κάλεσε για να μου προσφέρω 840.000 ευρώ και 10.000 ευρώ μηνιαίως. Τότε, ο Neymar κέρδισε 700 reals. Ο πατέρας του πίστευε ότι η παραμονή στη Βραζιλία ήταν καλύτερη. Πάντα περπατούσε υπέροχα στο γήπεδο, αλλά έκλαιγε όταν δεν έπαιζε. Θυμάμαι ότι έπαιρνε συχνά το τηλέφωνό μου για να τηλεφωνήσει στη μητέρα του. Ποτέ δεν ήθελε να μείνει μακριά της και την αδελφή του.»

Ο Νέιμαρ πάντα απέρριπτε τον Φλορεντίνο.

Η δεύτερη και τρίτη φορά Neymar απέρριψε τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν όταν ήταν ήδη ενήλικας. Συνέβη το 2013 και το 2019: «Ο Florentino νόμιζε ότι είχε Neymar. Δέχτηκε ακόμη και μια προσφορά που του παρουσίασα. Ο πρόεδρος ήταν πρόθυμος να πληρώσει Σάντος 40 εκατομμύρια ευρώ και να κάνει ό, τι ζητήσαμε. Ο πατέρας του ζήτησε περισσότερο χρόνο, επειδή Neymar προτίμησε να παίξει για τη Βαρκελώνη. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέμεινε όταν έστειλαν τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου συνοδευόμενα από δικηγόρους. Ήταν εκεί για 20 ημέρες και μου είπαν: «Έλα! Μπορούμε να υπογράψουμε τα συμβόλαια αύριο!»

«Αλλά ο Neymar δεν ήθελε να παίξει στη Μαδρίτη, ήθελε Barça. Ο Μέσι και ο Πικέ του τηλεφώνησαν. Ήθελα να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορεντίνο κι εγώ είχαμε καλή σχέση. Ο Sandro Rossell, ωστόσο, δεν ήθελε να συμμετέχω στις διαπραγματεύσεις με την Barcelona. Με πέταξε στην άκρη και δεν μου έδωσε δεκάρα από τη μεταφορά του Νέιμαρ στο κλαμπ. Δούλεψαν με τον Αντρέ Κόρι, που ήταν κοντά στον πατέρα του Νέιμαρ. Με ξεγέλασαν. Δεν πήρα τίποτα με αυτή τη μεταφορά. Το 2019, ήταν επίσης κοντά στο να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν PSG 300 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά του. Αλλά ο Nasser αρνήθηκε να του πουλήσει: «Ούτε καν για ένα δισεκατομμύριο, δεν φεύγει!» , μου είπε.»