Ο πρώην αστέρας του PSG προτρέπει τον Lionel Messi να φύγει το επόμενο καλοκαίρι

Το αστέρι της Αργεντινής έχει αγωνιστεί να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα για την εποχή του στο Parc des Princes.

Ο Lionel Messi ολοκλήρωσε τη διαμονή του 21 ετών στη Βαρκελώνη για να ενταχθεί στο Παρίσι Saint-Germain σε ελεύθερη κίνηση το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη βρει τα πόδια του στη γαλλική λέσχη, ασκώντας κριτική προς τον εαυτό του και τους αξιωματούχους του συλλόγου.

Μετά από μια οδυνηρή έξοδο από το Champions League, οι οπαδοί του PSG έφτασαν μέχρι τον Boo Messi και τον συμπαίκτη του Neymar. Φήμες για πιθανή αποχώρηση του Μέσι από τη λέσχη έχουν ήδη εμφανιστεί μέσα ενημέρωσης, με ισπανικά καταστήματα να ισχυρίζονται ότι η επιστροφή του Μπάρκα δεν είναι εκτός κάρτας.

Ο πρώην εξτρέμ του PSG Jerome Rothen προέτρεψε τον θρύλο της Βαρκελώνης να τερματίσει την καριέρα του στο Parc des Princes το επόμενο καλοκαίρι.

«Η ιστορία αγάπης δεν έγινε ποτέ με το PSG», δήλωσε ο Rothen στο πρόγραμμα RMC Sports. «Για το καλό όλων, θα τελειώσει τον Ιούνιο.»

Γαλλικά καταστήματα έχουν αναφέρει μια διάσπαση στο καμαρίνι PSG μεταξύ των αστέρες της Νότιας Αμερικής και των συμπαίκτες τους. Ερωτηθείς για το θέμα, ο Rothen απάντησε: «Αυτά τα πράγματα με σοκάρουν», είπε ο Rothen. «Δεν είναι ο μόνος εδώ και λίγα χρόνια που έχει λειτουργήσει έτσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχουμε δει Νοτιοαμερικάνους να τραβούν πρόσωπα από καιρό σε καιρό, να είναι σωματικά λίγο άμορφοι και να μην παίζουν, τότε έχουν πλήρη κατοχή των μέσων τους με την εθνική ομάδα.

«Είναι κρίμα που η σχέση [Messi] έχει σήμερα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτές οι 10 ημέρες [με την Αργεντινή] θα του δώσουν κάποια παρηγοριά ώστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα με το PSG; Είμαι ακόμα πολύ επιφυλακτικός σχετικά με αυτό.»

Messi και συνεργασία θα επιστρέψουν στη δράση Ligue 1 μετά το διεθνές διάλειμμα, όταν αντιμετωπίσουν τον Lorient στις 3 Απριλίου.